Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 4 de febrer del 2011

COMPROMÍS CRITICA L’ÚS PARTIDISTA QUE HA FET AGUSTÍ DE L’AGENDA 21, “UNA MENTIDA MÉS AMB LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA”

La coalició destaca que les últimes enquestes ciutadanes, “el PP que governa el consistori les ha vestit de foment de la participació però en realitat fugen de la comunicació amb la ciutadania” 
Compromís per Paterna valora com a “ús clarament partidista el que han fet l’alcalde del municipi i el seu equip de govern d’una ferramenta com l’Agenda 21, que pot dinamitzar moltíssim la participació ciutadana i que actualment dorm al calaix de les bones idees”. Des de la coalició subratllen que “esta actitud d’Agustí ens dóna més arguments per a afirmar que els governants municipals del Partit Popular no volen treballar per la participació ciutadana i per a ells l'Agenda 21 és una mentida més amb la participació ciutadana”.

Només cal mirar l’últim intent pel que fa a enquestes ciutadanes del consistori que governa el Partit Popular, unes enquestes que apareixen vestides de foment de la participació ciutadana però que en realitat fugen de la comunicació bidireccional i d’allò que tant ens preocupa que és avançar conjuntament amb la ciutadania”.

La portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, explica que “assistim a més focs d’artifici del Partit Popular que dirigeix este poble, que va contractar una empresa per a posar en marxa l’Agenda 21 local i que en la web municipal diu que el diagnòstic socioambiental està ‘pendent d’aprovació’ al igual que el pla d’actuació”.

Sabem que en d’altres municipis l’Agenda 21 ha servit per a fer més actius els procesos de participació ciutadana, mentres que a Paterna s’anuncià el diagnòstic socioambiental a bombo i plateret, diguent que en cada barri la ciutadania podria explicar, per mig de les Juntes de Barri, la seua percepció de la realitat quotidiana i de què calia millorar, per a finalment tindre molt descuidades les convocatòries de forums ciutadans a l’efecte”, afegeix Loles Ripoll.

La regidora de Compromís per Paterna destaca que “els representants del Partit Popular sí que han aconseguit un objectiu: dir que anaven a fer algo, igual que fan amb els pressupostos participatius  per a després oblidar el compromís que això suposa amb tots els paterners i paterneres”.

Ripoll afirma que “si Compromís per Paterna estem al pròxim equip de govern tractarem d’estimular la participació ciutadana amb ferramentes com l’Agenda 21, per a pensar una ciutat millor i més sostenible”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ