Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 22 de febrer del 2011

COMPROMÍS EXIGEIX QUE ES REUNISCA JA LA MESA DE SALUT

La coalició considera que Marisa Ferre “fa promeses de cara a la galeria” i “que ha d’explicar a les entitats del municipi perquè ha desaparegut el centre d'especialitats del pressupost de la Generalitat”

Compromís per Paterna demana que la Mesa de Salut “es reunisca ja, perquè nosaltres férem la petició en temps i forma, per a que se convocara urgentment, i d’això fa quasi dos mesos, i només hi havia un problema que era canviar el secretari, aspecte que ja està solucionat però que no ha servit per a que s’accelere esta important reunió on s’ha de donar informació de temes com el del centre d’especialitats”.

Segons la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “l’actitud de la regidora de Sanitat, Marisa Ferre, demostra un talant negatiu, i només es dedica a fer promeses de cara a la galeria i obviant informació sobre la sanitat del poble als paterners i paterneres, que molts encara no saben que el centre d’especialitats s’ha caigut dels pressupostos de la Generalitat”.

Precisament, “Marisa Ferre ha parlat amb la Generalitat sobre el centre d’especialitats i anuncia a bombo i platerets que sí que es farà, quan tots sabem que no està pressupostat. Però el pitjor de tot és que la regidora Ferre no ha convocat la Mesa de Salut ni abans de la seua reunió amb la conselleria ni després, oblidant-se sobretot d’informar a les associacions de veïns i a les Juntes de Barri sobre este i d’altres assumptes que tenen a veure amb la salut de la ciutadania de Paterna”, explica la portaveu municipal.

Per a Loles Ripoll, “l’equip de govern del Partit Popular sap com utilitzar molt bé a la premsa, oblidant-se conscientment del moviment ciutadà, i aprofitant els efímers moments de glòria que dóna eixir a la foto del diari”.

Si estem al proper equip de govern, la salut i les qüestions d’infraestructures sanitàries seran una de les nostres prioritats en la interlocució amb la Generalitat. I, a més, si la Coalició Compromís està en la Generalitat, l’atenció sanitària i les polítiques de prevenció de les malalties seran uns dels eixos del nostre treball: rescatarem per als pròxims pressupostos el centre d’especialitats, i mentrestant dotarem amb més metges el centre de Burjassot”, conclou Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mesa? Es diu taula.