Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 22 de febrer del 2011

L’EURODIPUTAT RAÜL ROMEVA ES REUNEIX AMB COMPROMÍS PER A TRACTAR EL TANCAMENT DE LES EMISSIONS DE TV3 I LA GESTIÓ DE RESIDUS

Romeva també donarà una conferència al Centre Octubre sobre la problemàtica mediambiental de la Mediterrània 


L’eurodiputat del grup Verd a l’Eurocambra i membre d'ICV, Raül Romeva, es reunirà demà dimecres 23 de febrer amb les diputades de Compromís Mónica Oltra i Mireia Mollà, en la seu del grup parlamentari a Les Corts.

En esta reunió es decidiran les iniciatives a realitzar a nivell Europeu contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià per part del govern del PP.

Així mateix s’abordarà la problemàtica sobre la gestió dels residus que es pateix al territori valencià i les accions que es poden emprendre en les institucions europees.

Romeva continuarà la seua jornada a Dénia amb una reunió per atendre les denúncies ciutadanes contra un projecte d'urbanització d'una zona de costa a Les Rotes. Després es desplaçarà fins a Sueca per a tractar sobre la problemàtica de la nova normativa europea sobre importacions agrícoles. Romeva finalitzarà la jornada a València amb una xarrada a les 18 hores en el Centre Octubre sobre "Prioritats mediambientals de la Mediterrània".