Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 8 de febrer del 2011

COMPROMÍS TITLLA DE BLUFF MEDIÀTIC EL PACTE DELS ALCALDES

La coalició diu que el Pla d’Energia Sostenible només ha sigut “una operació de cara a la galeria”

Compromís per Paterna qualifica de “bluff mediàtic l’estratègia que ha seguit l’alcalde del Partit Popular, Lorenzo Agustí, perquè després de quasi dos anys no hem vist cap senyal del que significa haver signat el Pacte dels Alcaldes en Brussel·les”.

Segons la coalició, “este pacte, que tenia com a objectiu reduir les emissions de CO2, comprometia tots els qui el signaren a redactar en 12 mesos un Pla d’Energia Sostenible i, a data de hui, no en sabem res”. Així, “complir este pacte hauria suposat posar en marxa mesures que millorarien molt la qualitat de vida en el municipi: reorganitzar el trànsit, augmentar les zones per a vianants, mesures d’estalvi d’energia, etc”.

Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “nosaltres volem que quan algú faça una promesa que es comprometa, de veritat, a fer allò que diu. Perquè de nou, amb esta actitud de Lorenzo Agustí, tenim un motiu més per a dir que enganya els paterners i paterneres anunciant macroprojectes que només són una cortina de fum per a tapar una gestió que no és ni eficient ni eficaç”.

La també portaveu municipal de Compromís subratlla que "quan un ajuntament pensa executar algun projecte i té un termini concret i un pressupost clar, és natural que això es comunique a la població, però Agustí es dedica a anunciar que farà allò o açò quan no estan clars ni el termini de cada projecte anunciat ni la certesa que finalment es realitzarà”.

Per a Loles Ripoll, "Agustí continua fent electoralisme. I el problema és que la gent ha anat creient-se el que anava anunciant i a poc a poc s’estan adonant de la realitat. Actituds així desacrediten Lorenzo Agustí, però també els representants polítics en general, ja que la gent pot pensar que eixa és la manera normal de comportament de qualsevol representant que ha elegit el poble: dir molt i fer poc. Per això ens preocupa especialment esta actitud tan poc ètica".

Així, “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern, evitarem fer promeses si no les anem a complir. Per a Compromís per Paterna, signar un document com el Pacte dels Alcaldes per a treballar en un projecte comú, com és reduir les emissions del CO2, pot beneficiar el poble i tota la ciutadania que hi viu i fer el contrari, com sempre fa Agustí, és menysprear l’interés comú de tots els habitants”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
L'INFORMATIU