Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 8 de febrer del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LA FALTA DE DINERS A L’AJUNTAMENT DEIXA ELS BARRIS “A MIG FER”

La coalició és coneixedora de l’estat de les voreres sense acabar que hi ha a la cruïlla entre els carrers Font del Gerro i Músic Antonio Cabeza, al barri de Santa Rita

Compromís per Paterna considera que “el consistori que ara governa el Partit Popular ha d’assumir que no té diners i reconéixer-ho públicament, en comptes de no acabar obres i deixar els barris a mig fer, com hem vist que passa al barri de Santa Rita, on la vorera que hi a la cruïlla entre els carrers Font del Gerro i Música Antonio Cabeza esta sense enllestir i feta de qualsevol manera”.
La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Dolores Ripoll, afirma que “l’equip de govern del Partit Popular, a més de no tirar endavant la ja eterna ampliació del Sanchis Guarner, ara resulta que li posa una tanca al solar i fa una vorera que, com se pot veure a les imatges, té la mitat de l’amplària que hauria de tindre. I així portem en esta situació des de l’estiu”.

En este sentit, la també portaveu municipal de Compromís per Paterna destaca que “els vianants, una vegada més i com ja ha denunciat la coalició en d’altres ocasions, són els perjudicats perquè queda clar, com apareix a la fotografia, que ni un cotxet de bebé pot passar amb comoditat, amb el perill que comporta per a tots”.

Dolores Ripoll explica que “si estem al pròxim equip de govern ens comprometem a urbanitzar els carrers com cal i no posant pegats com fa l’alcalde del Partit Popular, que es meneja a colp de promeses com a maniobra mediàtica però que no té cap intenció de resoldre les necessitats bàsiques dels barris”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA