Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 10 de febrer del 2011

LOLES RIPOLL ENCETA UNA RONDA DE CONTACTES AMB LES ENTITAS MÉS DESTACADES DE PATERNA

La cap de llista de la coalició Compromís per Paterna vol conéixer de primera mà les inquietuds dels representants veïnals, socials, empresarials, esportius i culturals del poble de cara a perfilar el programa electoral
La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, comença, a partir de hui, una ronda de contactes per a conéixer de prop les preocupacions dels agents socials, econòmics i culturals del municipi.

L’objectiu, segons explica Ripoll, “és tindre una visió de conjunt de les mancances actuals que hi ha amb les entitats més destacades de Paterna i poder trobar-ne solucions”. La cita que obri l’agenda és amb l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial de la Font del Gerro, Asivalco.

La també portaveu municipal de Compromís per Paterna considera “fonamental fer estes reunions de treball, ja que és una forma més activa de tractar problemes de base i d‘obtindre directament dels interessats les seues propostes que millorarien la vida social, econòmica i cultural de Paterna”.

Per a Loles Ripoll, “la reunió de hui amb el president d’Asivalco és molt important perquè per a Compromís per Paterna, si estem al proper equip de govern, el polígon de la Font del Gerro té un paper importantíssim en l’economia local que, d’altra banda, necessita una reactivació per a fer front a esta època de crisi que vivim”. Segons la cap de llista de Compromís per Paterna, “per a la coalició Compromís l’economia ha d’estar al servei de les persones per al seu progrés i no al contrari”.

Retall:  
LEVANTE-EMV (10 febrer)
Publicacions digitals:
PATERNA BIZ