Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 4 de març del 2011

COMPROMÍS PER PATERNA PRESENTA LA LLISTA MUNICIPAL 2011 AMB EL RECOLZAMENT DE MORERA I OLTRA


La candidata a l’alcaldia, Loles Ripoll, presenta “un projecte obert, per a avançar des de la pluralitat i la diversitat”


 Compromís per Paterna ha fet oficial esta vesprada la seua llista als comicis municipals del proper mes de maig. La regidora Loles Ripoll, que repeteix com a candidata a l’alcaldia, ha tancat amb les seues paraules un acte on han participat el candidat de Compromís a la Generalitat, Enric Morera; la candidata a les Corts de Compromís, Mònica Oltra; i el candidat de Compromís a l’alcaldia de València, Joan Ribó.


Loles Ripoll, envoltada dels companys de la candidatura de Compromís per Paterna, ha destacat que “és una coalició que respón a una demanda de la ciutadania i, evidentment, una coalició d’esquerres, que aposta per uns serveis públics de qualitat, com la sanitat i l’ensenyament públic. Perquè apostem per allò que siga millor per a la majoria. A més a més, la situació econòmica no pot, ni deu ser mai, un inconvenient per a poder accedir a una educació i a una sanitat de qualitat, pilars fonamentals en un estat de benestar i de justícia social”.

Ripoll ha afegit que en temps de crisi, “quan la gent ja no pot ni menjar no podem ni debem tindre por a parlar de contenció en el gasto…No passa res per fer menys festa, on es ganten tants diners, en dinars, en sopars. Generalment es més un tema d’imaginació i treball. I nosaltres d’això en sabem molt. Igual que la gent ho sap. I en política, i per uns vots, tot no val”.


Entre les propostes de Compromís per Paterna, que Ripoll ha exposat als assitents, la candidata ha destacat la intenció de “fer polítiques que busquen una ocupació de qualitat, encaminades a assolir la plena ocupació i que, entre altres aspectes, la contractació indefinida puga a ser una realitat”.

Reprendre els serveis socials, comptar amb els equips multidisciplinars, donar-los el protagonisme que han de tindre i escoltar-los, replantejar la forma de funcionament, han sigut altres dels arguments que ha pronunciat la regidora de Compromís per Paterna.

La alcaldable de Compromís per Paterna també ha assenyalat que “en Compromís pensem que les coses sí que se poden fer millor. Anem a administrar els diners sense estirar el braç més que la mànega, sense ostentacions, pagant a les empreses que treballen per a l’ajuntament puntualment, per a que els assalariats puguen cobrar. Anem a racionalitzar l’empresa GESPA i si cal que entre gent, valorarem la capacitació i la situació personal. Acabarem amb l’enxufisme a Paterna. Per a treballar no fa falta ser amic de ningú”.

Com a companys en la llista, Ripoll compta amb Juanma Ramón, Emili Mira, Rosa Balaguer, Cristina Domingo, Ramón Sánchez, Jose Juan Sanchís, Vicent Jutglà, Joan Casado, Javier Picazo, Vicente Pla (El Curro), Javier Armesto i així fins a fer el total de les 25 persones que integren la candidatura de Compromís per Paterna.

Per la seua banda, Enric Morera i Mònica Oltra han tingut paraules de suport i recolzament per a Compromís per Paterna. Ambdós han coincidit en assenyalar que cal “suar la samarreta” i lluitar per la continuitat de la coalició a Paterna, perquè “s’ha d’eixir a guanyar.

Discurs Loles Ripoll ACI

Retall: LEVANTE EMV (4 març)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA
PATERNA AHORA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Presentación con frescura, dando mensajes claros, transmitiendo emociones Y DICIENDO LA VERDAD, sin faltar al respeto...algo dificil de escuchar en éstos días.
Lo pase bien y me gusta lo que habeis hecho y confio en lo que hareis.
GRACIAS POR LA TARDE-NOCHE QUE ME HICISTEIS PASAR.
ANIMO Y ADELANTE, TENEIS MI CONFIANZA Y LA DE MUCHA GENTE.

Anònim ha dit...

El titualr del Levante es más que tendencioso...ultimamente estan muy pro PSOE...yo escuche el discurso, la candidata hablo de conyrnción de gasto, de imaginación y trabajo de cara a los actos festivos sin necesidad e gastar tanto...pero de todas maneras aunque desaparecieran las comilonas no pasaría nada... preguntenles a quienes están en paro, tienen personas dependientes a su cargo y nietos pagando guarderia que es lo que prefieren.
Mas priorizar necesidades...

Anònim ha dit...

He leido en otras publicaciones que otro partido politico utiliza reiterativamente lo de que no son traidores...poco contenido... en principio el señor candidato podia sonreir...porque da miedo... y después que no se autoproclamen como los de más de izquierdas porque con ese discurso de epocas más que pasadas, lo que estan es fuera de la realidad...sin proponer...enfadados...menos mal que si llegan al ayuntamiento NO COBRARAN NADA... Pues ya han estado y si han cobrado...miren necesitamos gente más moderna y menos cabreada con todo el mundo incluso con ustedes mismos... que ya no dicen ni lo mismo entre ustedes...