Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 29 d’abril del 2011

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE CONVERTIR GESPA EN “UN FEUDO DEL PARTIT POPULAR”

La coalició va proposar que es creara una comissió independent per a controlar les contractacions de personal

Compromís per Paterna considera que l’actual alcalde del municipi, Lorenzo Agustí, “ha convertit l’empresa municipal Gespa en un feudo del Partit Popular”. Segons la coalició, “Agustí fa i desfa al seu antull, prometent als paterners i paterneres llocs de treball en Gespa, que mai arriben a ser una realitat, com és el cas, per citar un entre molts, d’una persona que ha estat venint a la porta de l’ajuntament i, fins i tot, al ple d’abril, portant un cartell on clarament es llegia que l’alcalde li prometia un treball a canvi d’estar 15 dies sense aparèixer per la porta del consistori”.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala “que no es pot tindre esta actitud tan prepotent, ni prometre contractacions que no es produeixen. Hem de tornar a insistir que la ciutadania és l’empresari i el polític ha de treballar per a ella”.

En este sentit, Loles Ripoll recorda que “des de Compromís per Paterna proposàrem la creació d’una comissió independent, sense cap intromissió política, per a controlar totes les contractacions de personal que es feren per a Gespa. Però l’equip de govern del Partit Popular va rebutjar-la perquè suposava un control del possible tracte de favor que des d’alcaldia es poguera realitzar”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna explica que “malauradament aquesta empresa municipal, Gespa, s’ha convertit en una entitat que, per una banda, no estalvia diners a l’ajuntament, ja que es dupliquen tasques com és el cas de la brigada; i, d’altra banda, Gespa fa que el PP tinga vots captius”.

Així, “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern, impulsarem la creació de la comissió independent per a controlar les contractacions dels treballadors en Gespa i evitar que el funcionament d’esta empresa siga una càrrega econòmica disparatada. Anem a racionalitzar aquesta empresa i si fa falta que entre gent a treballar, valorarem la capacitació i la situació personal. Volem acabar amb l’enxufisme en Paterna, perquè per a treballar no cal ser amic de ningú”.

Retall:
LEVANTE-EMV (29 d'abril)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

No entiendo como no hay nadie que haga ningún comentario...ni que haya salido en prensa...ESTO ES MUY FUERTE, al final será el iceberg de mucho más...como los trajecitos de Camps.
Es triste ofrecer lo que no se puede dar pero ¿decirle vete unos dias y te doy trabajo?. eso ya es el colmo.