Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 28 d’abril del 2011

COMPROMÍS PER PATERNA APOSTA PER UNA CAMPANYA ELECTORAL 2.0

La coalició, que compta amb un blog, perfils en Facebook i Twitter i un canal en YouTube, també té el seu codi QR

Compromís per Paterna es presenta a les properes eleccions municipals del mes de maig fent una important aposta pel món 2.0 i les oportunitats que ofereixen les xarxes socials a l’hora d’apropar-se a l’electorat, sobretot als votants més joves.

La coalició, que compta amb el seu propi blog d’informació (www.compromisperpaterna.blogspot.com) des de 2008, està present a Facebook (Coalició Compromís per Paterna 2.0), Twitter (@C_per_Paterna), YouTube (compromisperpaterna) i ara presenta el seu codi QR que apareix al programa electoral de mà i que també es pot veure al blog.

El codi QR, o codi de resposta ràpida, és una eïna que serveix per a accedir, en el cas de Compromís per Paterna, al blog de la coalició. Amb la càmera del mòbil, que ha de tindre una aplicació de lector de codis QR, es pot fer una fotografia de dit codi, imatge que redirecciona des del telèfon a l’adreça www.compromisperpaterna.blogspot.com .

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afirma que “les xarxes socials s’han convertit en una ferramenta indispensable per a intercanviar idees, mantindre el contacte amb coneguts i, per què no, trametre un missatge polític que des de Compromís volem que siga el de la felicitat de tots els dies, fent més fàcil la vida quotidiana i sense perdre el somriure, un somriure que per a les eleccions de maig és 2.0”.

Per al número dos de la llista de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, “les noves tecnologies són el futur i concretament el codi QR ofereix moltíssimes possibilitats de comunicació, perquè estàs enllaçant una imatge a una web o a un vídeo, amb la repercussió que significa en quant a difondre un missatge de caire polític”.

Ripoll també apunta que "amb estes tecnologies es democratitza més l'accés a la informació, ja que la població pot accedir directament a la informació que generem sense cap intermediari o empresa informativa. Això fa possible que moltes persones contacten directament amb Compromís i seguisquen les nostres activitats a traves d'estes noves tecnologies i xarxes informatives. Per a nosaltres és una gran satisfacció que moltes persones ens seguisquen per Facebook, Twitter, o el nostre blog, i ens animen a seguir treballant per millorar la vida a Paterna".

En este sentit, la regidora Loles Ripoll destaca que “des de Compromís per Paterna pensem que el futur de la política passa necessàriament per la via 2.0 i, per aquesta raó, volem fer una campanya que incidisca més en les xarxes socials, encara que no deixarem de banda els mètodes tradicionals com els cartells o els actes de carrer”.   

Publicacions digitals: