Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 26 d’abril del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE LA MALA GESTIÓ ECONÒMICA D’AGUSTÍ IMPEDIRÀ QUE ES RETORNE LA TÀMER

La coalició assenyala que des de gener ja hi ha presentades 138 sol·licituds que estan “en terra de ningú”

Compromís per Paterna denuncia que “Agustí no té diners ni per a retornar la TÀMER de 2011, com va prometre. Des de l’1 de gener fins a la data de hui ja hi ha comptabilitzades 138 sol·licituds per a demanar la devolució d’esta taxa i, tal i com diu l’informe que hem demanat sobre l’assumpte, com no hi ha convocatòria de subvenció, els mateixos funcionaris estan esperant instruccions per a poder cursar o no les sol·licituds, que de moment es troben en terra de ningú, i donar una resposta a la ciutadania de Paterna”.

Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “el problema és que partim de la inexistència de diners i així el resultat final està clar: l’ajuntament que governa el Partit Popular no pot tornar uns diners que va prometre que tornaria, senzillament perquè no els té. De fet, no consta cap partida en els pressupostos de 2011 destinada a retornar l'import d'esta taxa”.

Loles Ripoll, destaca que “ens trobem davant d’un altre bluff propagandístic de Lorenzo Agustí, al qual hem d’afegir que en total, durant 2010, es presentaren 8.795 sol·licituds de les quals només s’ha tornat els diners a 3.174. Què vol dir això? Que al final s’han tornat molt pocs diners, que només afecten a les sol·licituds presentades entre gener i setembre de l’any passat”.

Per a la portaveu de Compromís per Paterna, “este no és el model que nosaltres defensem pel que fa a la subvenció mediambiental en concepte de conscienciació de bones pràctiques ambientals. Recordem que ara fa poc més d’un any proposàrem canviar l’ordenança de la TÀMER a Agustí i que ell negociara amb els altres membres del PP amb majoria a l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus el canvi de l’ordenança, per a que la ciutadania paternera quedara exclosa del seu pagament i fóra l’ajuntament qui pagara directament a dit organisme el seu import”.

Segons Loles Ripoll, “si el PP haguera acceptat modificar l’ordenança com proposava Compromís, no faria falta que la ciutadania pagara i ni que presentara instàncies per a que li tornaren l’import d’allò pagat, amb la qual cosa també s’estalviaria molts tràmits burocràtics”. Per a Compromís per Paterna, “la taxa per la gestió dels residus (TÀMER) que paguem en el rebut de l’aigua i que va aprovar el PP és injusta i s’ha de suprimir. El fem no té perquè ser una càrrega si està ben gestionat. I si estem al proper equip de govern posarem en marxa el Projecte Residu Zero, pel qual se separa el fem orgànic per a compost i s’obtenen ingressos per a pagar la gestió dels residus de la venda del paper, el vidre, el plàstic i els envasos que recicla la població”, conclou Loles Ripoll.

Retalls:
LEVANTE-EMV (23 d'abril)
LEVANTE-EMV (28 d'abril)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA
EL PERIÓDICO DE AQUÍ