Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 11 d’abril del 2011

COMPROMÍS RECOLZA ALS VEÏNS DE LA COMA PER A DEMANAR A L’IVVSA MÉS SOLUCIONS A LES CARÈNCIES DEL BARRI

Cauen els sostres, proliferen les panderoles, la neteja és molt deficitària
Compromís per Paterna vol donar el seu “recolzament més ferm” a l’Associació de Veïns i Entitats del Barri de la Coma pel que fa a “totes les reivindicacions pendents que tenen amb l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA), com són els forjats sanitaris, les obres de manteniment i millora de les vivendes i de les escales, la rehabilitació i adjudicació dels pisos, sense oblidar les tasques de neteja”.

Els mateixos veïns ens han explicat que les condicions d’habitabilitat continuen sota mínims i que es troben amb que els sostres es cauen, proliferen les panderoles amb el calor, i la neteja continua en un estat molt deficitari”, apunten des de la coalició.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, que estigué a l’assemblea de l’associació de veïns, acompanyada pel numero dos de la llista, Juanma Ramón, assenyala que “els representants d’este col·lectiu ciutadà han treballat molt per la Coma i han fet molta força en les seues reunions amb l’IVVSA. Però entenem que les carències que pateixen han de tindre una resposta immediata de l’IVVSA i que este organisme no els faça malgastar les energies i no solucionar les prioritats”.

El numero dos de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, afegeix que “els treballs pendents en quant a rehabilitació, seria molt important, per a la reestructuració i revitalització de la Coma, que els realitzaren veïns del mateix barri, molts dels quals tenen una bona qualificació professional en la construcció i, a causa de la crisi, no tenen treball”.

Per la seua part, Loles Ripoll destaca que l’ajuntament de Paterna i l’IVVSA “són els responsables principals que la Coma tinga encara grans deficiències i que el convertisquen en el quart món dins del nostre terme municipal”. En este sentit, la portaveu municipal explica que “molts paterners i paterneres de la Coma esperaven que amb la proximitat de Mas del Rosari es podria contribuir a millorar el barri, però sembla que són dos móns molt separats malgrat estar tan junts físicament”.

“L’aportació econòmica que cal fer a la Coma i l’increment en professionals dels serveis socials continuen sent les assignatures pendents de l’ajuntament de Paterna i de l’IVVSA, ambdós institucions governades pel Partit Popular, i que estan demostrant molta irresponsabilitat en la gestió del barri, on hi ha un 40% d'atur, i que necessita ajudes públiques per a poder normalitzar-se”, conclou Ripoll.

PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ