Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 8 d’abril del 2011

LOLES RIPOLL APOSTA PER UNA SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT A PATERNA

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna ha compartit un café amb alguns paterners i paterneres al Clot de Joan, i ha parlat amb ells sobre la sanitat en el municipi

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha defensat este matí “la necessitat de tindre al poble una sanitat pública de qualitat, que done resposta a les mancances que té la gent que viu a Paterna i que, fins el moment, no s’han solucionat”. A més a més, Ripoll també ha estat arreplegant signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per un ensenyament públic i gratuït de 0 a 3 anys.

Loles Ripoll, que ha convidat a café a tots aquells que s’han acostat pel centre de salut del Clot de Joan, ha destacat quesi Compromís per Paterna està al proper equip de govern treballarà perquè el Centre d’Especialitats arribe definitivament a Paterna, i que els consultoris de Santa Rita i Lloma Llarga siguen una realitat”.

Un patener li ha proposat un repte a Loles Ripoll, sobre si es podia accelerar el tractament de Sintrom sense haver d’anar a l’hospital Arnau de Vilanova. La regidora de Compromís per Paterna ha explicat que “aquest tema es va plantejar a la darrera Mesa de Salut i Compromís estarà alerta per a que es realitze, perquè a més tenim constància que te un cost molt baix i que faria la vida més fàcil a moltes persones de Paterna que reben esta medicació, evitant desplaçaments i temps d’espera”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna ha subratllat també que “si la coalició Compromís te un paper dins la Generalitat, les dotacions sanitàries i escolars seran les prioritats, tan importants per al poble i que semblen de segona categoria per al govern actual del Partit Popular”. 

Retall: LEVANTE EMV (8 abril)

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ 
PATERNA AHORA 

1 comentari:

donovan ha dit...

Mientras pasa el tiempo entre si se hace el consultorio de Lloma Llarga, o no, lo que necesitamos en el barrio es un área de extracciones. Lo ideal es que fuera fija, pero, al menos, como mínimo, que cada semana o quincena nos den servicio de manera itinerante. No es normal que con la cantidad de vecinos censados que tiene el barrio tengamos que desplazarnos al Clot de Sant Joan cada vez que necesitamos una analítica.

Concretamente a mi, me han diagnosticado un hipotiroidismo en una analítica ruitinaria, de sopetón. Y debido a las colas tremendas del endocrino, es el médico de cabecera el que se lanza a darme un tratamiento hormonal y ha "controlármelo". Cuando éso no está nada claro y me genera mucha ansiedad, inseguridad e impotencia.

Con la salud no se juega y hay que dar una atención impecable a los pacientes. Y no tratar como rebaño cuando a los 7 meses tienes que ir a Burjassot para que en 5 minutos te despachen.

Enhorabuena por la fantástica labor de oposición que llevais realizando en esta legislatura y que hayais conseguido hacer llegar vuestro mensaje, a pesar de vuestros recursos limitados, pero con constancia e imaginación, y que se refleje en los próximos resultados.