Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 15 d’abril del 2011

LES ENQUESTES MUNICIPALS REVELEN QUE LA POBLACIÓ DE PATERNA CONTINUA DENUNCIANT ELS MATEIXOS PROBLEMES QUE FA QUATRE ANYS

La falta de neteja, la inseguretat ciutadana, l’atur … són els problemes que més acusa la població


Compromís per Paterna, que ha tingut accés als resultats de l’enquesta que l’ajuntament va realitzar a la població per a conéixer quins eren els problemes que més preocupen als paterners i paterneres, manifesta que “després de quatre anys de legislatura, el Partit Popular segueix sense donar solució als assumptes que la ciutadania de Paterna va plantejar-li en començar a a governar a l’ajuntament, problemes molts dels quals venen arrossegant-se des de l’anterior legislatura”.
Segons la coalició, el primer problema és la falta de treball, “que cada vegada s’aguditza més”. La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que al municipi “s’ha produït una lleugera pujada el mes passat i ja arriben a 7.300 les persones aturades, moltes de les quals no reben cap prestació i es troben en situacions personals cada vegada més complicades”.

D’altra banda, per a la portaveu de Compromís per Paterna la resta de problemes denunciats per la ciutadania del poble “venen de lluny i, com mostren els resultats de l’enquesta, el Partit Popular ha estat incapaç de solucionar-los en esta legislatura perquè continuen preocupant a la població”.

Segons Loles Ripoll, “la neteja és un tema recurrent. Moltes veïnes i veïns destaquen que falta neteja als carrers i als jardins, i que els excrements de gossos continuen embrutant els barris sense que l’equip de govern haja buscat solucions eficaces. Un tema que el PP, quan estava en l’oposició, utilitzava de manera continua i com a arma llancívola”. Segons Ripoll, “altres poblacions han eradicat este problema amb diverses iniciatives (campanyes de conscienciació, més vigilància, sancions, etc.), i a Paterna continua sent una assignatura pendent de l'actual equip de govern".

Per a la regidora, “un altre problema que també preocupa és la falta de policia local de manera continuada en els barris. Esta va ser una de les promeses del PP en l’anterior campanya electoral, però no ha sabut reorganitzar els efectius per a que hi haja presència estable de la policia local en tots els barris. La població vol sentir-se segura i l’actual alcalde, Lorenzo Agustí, no ha sabut solucionar esta carència”.

Així, “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern,  treballarem perquè els ciutadans del municipi puguen gaudir d’una vertadera seguretat ciutadana. I millorarem les inspeccions a la contracta de neteja per garantir que els carrers de Paterna tinguen uns bons estàndards de neteja. A més a més, fomentarem les cooperatives, donarem més suport als treballadors autònoms, al xicotet comerç, a la formació dels desocupats, i afavorirem que empreses creadores de llocs de treball s’instal·len en els nostres polígons, mesures que puguen ajudar a pal·liar les xifres d’aturats a Paterna”, conclou Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El alcalde soluciona los problemas de otros:

http://www.automovilespalma.es/resource/ElMundo29_11.pdf

Anònim ha dit...

Seguimiento a un palmo a Palma...