Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 18 d’abril del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE DESPRÉS DE DOS MESOS AGUSTÍ NO HA INICIAT L’EXPEDIENT PER A RETIRAR UNA ANTENA DE TELEFONIA

La coalició afirma que l'alcalde va faltar a la veritat quan va dir que s'havia iniciat el procés

 Compromís per Paterna considera que “l’alcalde segueix fent electoralisme ple rere ple, i després de dir que ni farà actes electorals ni cartells, aprofita la seua condició de primera autoritat municipal per a llançar promeses a la ciutadania que assisteix als plens, com quan al mes de febrer va afirmar que s’iniciaria l’expedient per a tramitar la retirada de l’antena de telefonia que hi ha al carrer San Andrés. Un expedient que té la carpeta només amb la moció”.

En este sentit, la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, subratlla que “han passat dos mesos i, quan hem demanat l’expedient per a conéixer en quina situació estava, ha resultat que ni s’havia iniciat”. Segons Ripoll, “l’única cosa que sap fer el senyor Lorenzo Agustí és plantejar propostes per a quedar bé amb la ciutadania, com la que va fer en febrer sobre la retirada d’esta antena, donades les queixes i les possibles malaties dels veïns i veïnes que viuen a la zona”.

Explica Ripoll que “en el ple de febrer, l'alcalde es va traure de la xistera la proposta de retirar l'antena del carrer San Andrés quan estava a punt d'aprovar-se una moció consensuada per tots els grups per a fer un estudi de viabilitat per a instal·lar un simulador d’antenes de telefonia mòbil. Havien assistit al plenari persones que viuen molt prop d'esta antena de telefonia, i s'alegraren amb esta proposta. Esperem que ara que se sap que no hi ha ni expedient, li demanen explicacions”.

Agustí, tal i com arreplega l’acta del ple de febrer, insisteix que s’han d’iniciar els tràmits per a revocar la llicència concedida per l’anterior equip de govern i accelerar la retirada definitiva, per a posteriorment realitzar l’estudi que proposava la moció.

Al ple del mes de març “vaig preguntar en quin estat es trobava aquest expedient, perquè donava la sensació que Lorenzo Agustí anava a agafar l’escala i, a l’endemà, retirar l’antena, quan ell sap que així no es poden fer les coses. El més greu de tot és que digué que s’havia iniciat el procés”, explica la portaveu de Compromís per Paterna.

Per a Loles Ripoll, “una vegada més el senyor Agustí juga, en este cas, amb els sentiments de part de les veïnes i veïns, en un tema tan delicat, ja que estem parlant de malalties i morts”.

“L’alcalde d’este poble sap perfectament que no es pot retirar una antena de telefonia mòbil sense més ni més, perquè no es una competència municipal i perquè existeix un permís. Però, a més, no ha mogut ni un dit per a que s’inicie el procés legal que requereix. De nou li hem de dir a Lorenzo Agustí que en política no val tot i per a aconseguir vots, menys”.
La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “el populisme i el deler pels vots dels paterners i paterneres porten a Lorenzo Agustí a enganyar-los sense immutar-se. I, a més a més, està anant pel camí de l’agravi comparatiu entre els diferents barris del poble”.

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara a veure que diuen els veins que van al plé a aplaudir...quina vergonya...aprofitar-se de la por de la gent...