Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 6 de maig del 2011

COMENÇA LA CAMPANYA ELECTORAL: COMPROMÍS PER PATERNA DEMANA UNA CAMPANYA DE MANS NETES

La candidata Loles Ripoll destaca que l’objectiu “és treballar per la ciutadania”

 
Compromís per Paterna ha realitzat la tradicional pegada de cartells a les 00.00 hores de hui, 6 de maig, primer dia dels quinze que formen la campanya electoral on la coalició presenta a la seua candidata a l’alcaldia, Loles Ripoll, com “alternativa a la política de dretes que fan el Partit Popular i el PSPV”.

La numero ú de la llista de la coalició a Paterna ha demanat que “la campanya siga un fair play entre les diferents forces polítiques que anem a disputar-nos l’ajuntament del municipi. Compromís per Paterna apostem per una campanya amb les mans netes i propostes polítiques molt clares. El nostre objectiu és treballar per la ciutadania, perquè tenim un compromís amb ella”.

Loles Ripoll també ha subratllat la seua intenció, “i la de totes les persones que integren la candidatura de Compromís per Paterna, de voler transmetre un projecte plural a tots els habitants del poble, un projecte que arrela en la felicitat de tots els dies. Projecte, el de la coalició Compromís, que també volem que qualle a tot el territori per tal de tindre un canvi en l’àmbit autonòmic. Perquè este partit hem eixit a jugar-lo i a guanyar-lo”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Como el tío Gilito de Gürtel 2007 desapareció, presuntamente, este año el PP anda más tieso que una mojama.

Anònim ha dit...

Y encima van de "buenos"...pues no tienen cara ni nada...