Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 14 de maig del 2011

COMPROMÍS ACUSA AL PP DE JUDICIALITZAR LA CAMPANYA ELECTORAL

La coalició afirma que si tots els diners de la campanya electoral del PP de 2007 els hagueren donat a entitats benèfiques, “a dia de hui no hi haurien persones passant fam al poble”



Compromís per Paterna considera que el Partit Popular del municipi “pateix un caos absolut que l’està conduïnt a judicialitzar la campanya electoral. Mentres es prenen acords municipals consensuats en quant al repartiment d’espais per a la propaganda electoral, és la mateixa agrupació local del PP qui decideix anar a la Junta Electoral i posar una denuncia contra Compromís per Paterna i d’altres formacions”.

“Això no és més que una profunda desorganització interna del partit que presideix Lorenzo Agustí a Paterna, on les ordres es contradiuen. D’una banda s’obvien els acords de la reunió municipal entre tots els partits i la regidora del PP de l’àrea corresponent, i d’altra banda des de l’agrupació local es judicialitza la campanya, demanant multes per posar la propaganda electoral en espais que des de l’ajuntament ens havien autoritzat”, expliquen des de la coalició.

Des de Compromís per Paterna apunten que “hi ha un acta signada per la tinent d’alcalde de Convivència, Maria Villajos, on queda clar el repartiment dels espais gratuïts per a la col·locació de propaganda electoral, acta que també arreplega que els partits polítics es posaran d’acord sobre el repartiment dels panells d’expressió lliure i d’altres espais no reservats per l’ajuntament, com les tanques dels col·legis, amb el criteri de civisme entre totes les formacions”.

Per a la regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “hi ha una intenció molt clara per part del PP, que torna a actuar fent contracampanya de la manera més bruta, desprestigiant i atacant als contrincants polítics”.

Loles Ripoll subratlla que “Compromís per Paterna respecta la normativa establerta per la Junta Electoral, però primer qui hauria d’aclarir-se és el PP i no donar la mà per a fer una entente cordiale entre tots i després anar d’amagat i denunciar”.

“Ara ens obliguen a llevar els cartells. En cas de no llevar-los, serà la brigada municipal qui ho faça, passant després el cost d’esta actuació al partit corresponent. I, com a punt i final, el Partit Popular continua buscant la sanció econòmica màxima per a totes les formacions polítiques del poble. I el que podem dir des de Compromís per Paterna és que el Partit Popular, liderat per Lorenzo Agustí, està fent un menyspreu a la ciutadania de Paterna, ja que quan en la seua tasca de govern havia de treballar pel compliment de les ordenances en el municipi i imposar sancions no ho ha fet, i ara gasta eixes energies en demanar multes per qui pot ser un competidor en les urnes el proper 22 de maig”.

“Des de Compromís per Paterna considerem que el PP no està seguint les regles del joc democràtic i ha optat per fer contracampanya o una campanya electoral de descrèdit i assetjament sancionador contra Compromís per Paterna i d’altres partits”, conclou Loles Ripoll.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que es muy patético que el año que deciden no poner carteles...denuncien a todo lo que se menea, ¿no les dá verguenza?, si ellos siempre han puesto por todas partees.
si piensan que os han fastidiado, OS HAN HECHO UN FAVOR, y la nota de prensa muy buena....a mi me gustaria saber si hace cuatro años no se hubieran gastado lo que nunca sabremos, y como decis lo hubieran dado.... gente como yo no estaría pasando calamidades.
Lo que tienen que hacer es gestionar bien el dinero de todos y dejarse de tonterias "beatas"... y por cierto ¿por que estan en la calle por la mañana, asesores incluidos cuando cobran del pueblo en vez de estar en sus despachos?. Vas a preguntar y estan de campaña...

Anònim ha dit...

A ver lo que hacen en las generales, me comprometo a ayudaros PARA VIGILARLOS CADA CM DE LUGARES PARA COLGAR CAERTELES Y CADA MINUTO...Que asco dan, la prepotencia, el poder EL NO DEJAR VIVIR...
Ese es el Agustí con cara de amable que quiere ser alcalde...solo le falta llamar a la secreta

Anònim ha dit...

Eso es el asesor ese, abogado...que va con traje todo el año...y que me gustaría que explicara lo que ha hecho....si este es el tipo de servicios jurídicos que tienen...vamos arreglados...DEJAR VIVIR AL PERSONAL. Esa es vuestra manera de entender la política y la vida...al que menos tiene...más fastidio...el mundo es un huevo y me lo chupo entero...

Anònim ha dit...

Daqn agonía, quienes denuncian y quienes lo permiten...ahora algunos diran...ay no sabemos nada...TODOS IGUALES....contra los más débiles, cono han hecho y hacen toda la vida.
Ya vendrán otras ocasiones y pagareis lo que estaís haciendo ahora ¡ES QUE EN LAS GENERALES MARIANICO OS VA A DEJAR QUE NO HAGAIS CAMPAÑA CON SU FOTO?...YA OS VALE.
Que sepaís que esto es malo para vosotros, ya lleva la oposición dos notas en prensa y una con foto y grande...y no creo que hayan acabado. OS LO TENEIS MERECIDO,