Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 14 de maig del 2011

COMPROMÍS IMPULSARÀ UN PROGRAMA DE XOC AMB CURSOS QUE INCLOGUEN EIXIDES LABORALS PER ALS JOVES ATURATS

La coalició aposta per millorar la qualificació d’este sector on hi ha un percentatge elevat sense acabar l’ESO
Compromís per Paterna considera que “cal integrar laboralment la població més jove del poble que ara mateix està buscant la seua primera ocupació, perquè en cas contrari crearem un problema econòmic que llastrarà diverses generacions. Per aquesta raó, des de Compromís per Paterna volem impulsar un programa de xoc que contemple cursos de formació per als joves, uns cursos enfocats a poder desenvolupar un treball”.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que per a dur a terme este pla de xoc “també volem destinar part dels recursos en beques perquè es convertisquen en ajudes per a contractes en formació, dependents de programes de col·laboració Universitat-empresa, per a elevar la qualificació de les ajudes a la formació i promoure la integració laboral”.

Ripoll assenyala que en Paterna “hi ha un percentatge elevat de joves que no han acabat l’ESO i amb una formació més completa es contribueix a fomentar la seua incorporació i integració al món laboral”.

La candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna subratlla que “la falta d’integració laboral o una integració tardana significa que cap persona menor de 30 anys puga arribar a cobrar una jubilació com cal”.

“En Compromís tenim clar que els joves són el motor del desenvolupament econòmic, i desaprofitar este potencial és un desaprofitament econòmic que va enfonsant l’estabilitat social. Per això, si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern, potenciarem la formació per als joves aturats que no troben ocupació. A més a més, impulsarem la política d’ocupació a través de l’Agència Local de Desenvolupament, mitjançant cursos i programes d’emprenedors, i crearem la figura del dinamitzador sociolaboral”, conclou Loles Ripoll.