Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

diumenge, 8 de maig del 2011

COMPROMÍS CONSIDERA QUE AGUSTÍ “VESTEIX D’AUSTERITAT UNA CAMPANYA ELECTORAL SUBLIMINAL”

La coalició pensa que el PP està fent contracampanya reservant espais públics que després no pensa utilitzar per a que no puguen ocupar-los altres formacions com Compromís



Compromís per Paterna afirma que el candidat a l’alcaldia del Partit Popular, Lorenzo Agustí, “enganya a la ciutadania diguent que les campanyes són una despesa supèrflua i que enguany no pensa pegar cartells ni banderoles, vestint d’austeritat una campanya electoral subliminal, emprant els mitjans municipals”.

A més a més, la coalició considera que “si el PP no pensava utilitzar els espais públics perquè no vol posar cap suport electoral, podia haver-los repartit entre la resta de formacions polítiques que tenen menys recursos, i no deixar-los sense utilitzar en el que es pot qualificar com una acció de contracampanya”.

La candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “si una campanya electoral és una despesa supèrflua ara, pensem que també ho era en 2007, quan va tirar la casa per la finestra amb concerts, sopars i varietés. I en quant a donar l’argument que cal anar casa per casa i barri a barri, tampoc és que el PP haja descobert la pòlvora, perquè en Compromís sabem ben bé que és això, perquè hem estat estos quatre anys fent un contacte directe, eixint al carrer, amb la ciutadania”.

Per a Ripoll, “l’austeritat de la que parla Agustí com a línia d’actuació en el futur govern si torna a l’alcaldia, és un principi que havia d’haver tingut clar durant esta legislatura, on ha deixat a deure més de 30 milions d’euros als proveïdors, xicotetes i mitjanes empreses que són en la seua majoria de Paterna. Agustí ha de tindre present que el consistori no ha de ser un creador d’atur”.

Compromís per Paterna, que anit va fer la pegada de cartells als espais de lliure expressió del poble, continuarà estos dies posant cartells als espais públics que li corresponen, “emprant els mitjans dels quals disposa, i amb la transparència que cal”, conclou Loles Ripoll.

1 comentari:

Anònim ha dit...

GURTELILLO...¿DONDE ESTAS EN ESTAS ELECCIONES?