Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

diumenge, 8 de maig del 2011

COMPROMÍS PER PATERNA TAMBÉ TÉ EL SEU LIPDUB

Este video clip, on també ha participat la numero dos de la candidatura autonòmica, Mònica Oltra, forma part de la campanya 2.0 de la coalició



Compromís per Paterna va enregistrar ahir dissabte pel matí el seu lipdub electoral, un video clip en el qual ha involucrat als integrants de la llista municipal, a la número dos de la candidatura autonòmica, Mònica Oltra, a entitats i col•lectius del municipi com la Granja Julia, Xafarnat, tiradors de la cordà, o Paterna te da la Mano, entre d’altres, a més de la col•laboració espontània dels paterners i paterneres que s'han sumat a la filmació durant el recorregut pels carrers de Paterna, entre la plaça del Poble i la Torre.

Des de la coalició assenyalen que “la intenció d'aquest lipdub, que s'inclou dins de la campanya electoral 2.0 que Compromís per Paterna està portant a terme, és arribar, a través d'Internet, a moltes persones que volen donar suport al projecte polític que representa Compromís”.

La candidata a l'ajuntament de la coalició, Loles Ripoll, explica que, “si es posa atenció a la lletra de la música que sona, és una lletra que reflecteix la preocupació de Compromís per Paterna per tot allò que pot fer que el dia a dia siga més feliç per a la ciutadania”.

Segons Ripoll, “el missatge polític es pot fer atractiu de moltes maneres, i el lipdub és una d'elles, a més de suposar la implicació i participació desinteressada de qui viu a Paterna. La política no té perquè ser avorrida”.

La candidata de la coalició a l'ajuntament destaca que “amb el lipdub de Compromís per Paterna hem creat una sinergia positiva amb moltes persones, amb l'objectiu de fer-los arribar el nostre propòsit, que és que a Paterna podem viure millor”.

El lipdub és un vídeo musical en el qual intervé un grup de persones que sincronitzen els seus llavis, gestos i moviments amb un tema musical. Se sol realitzar en una sola presa (pla seqüència), en la qual els participants fan play back mentre sona la música. La cançó per al lipdub de Compromís per Paterna ha estat escrita i interpretada pel grup valencià Los Insensatos, mentre que el vídeo ha estat realitzat per Terreta Films.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pasada, os ví en la calle y me lo pasé muy bien, he leido vuestro tríptico...yo voy a confiar en vosotros, me gusta la gente de la lista, lo que proponeis y lo que habeis hecho.
Gracias por hacer que vuelva a creer que hay gente diferente.
No quiero someterme a la resignación...sé que si no voto no puedo quejarme.

Anònim ha dit...

Con imaginación se pueden hacer cosas chulas, os vi también rodando y me gusta, me gusta. Creo que también os votaré