Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 12 de maig del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA I QUALIFICA D’EXCESSIVA L’ACTUACIÓ DE LA POLICIA NACIONAL A LA COMA

Un veí ferit i la presidenta de l’associació de veïns sacsejada va ser el resultat de l’operació policial



Compromís per Paterna qualifica d’excessiva l’actuació que la Policia Nacional va tindre fa uns dies, quan va realitzar una redada al barri de la Coma, per a localitzar uns delinqüents, i denuncia la contundència de l’operació “ja que considerem que la policia es va sobrepassar en les formes i molts veïns i veïnes es sentiren atemorits amb raó”.

Segons la coalició, “entenem que era necessari fer aquesta operació policial i trobar als delinqüents, però tot s’ha de fer en la seua justa mida i, sobretot, respectant la integritat de la gent del barri de la Coma, ja que és inadmissible que el resultat de la mateixa haja segut un veí ferit, amb una escletxa sagnant al cap, i la presidenta de l’associació de veïns sacsejada pels efectius policials”.

La regidora i candidata a l’alcaldia de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afirma que “un uniforme no dóna carta blanca per a actuar de la manera que es va fer contra gent que resideix en este barri de Paterna, amb violència gratuïta, ferint a una persona i agredint a una altra”.

Loles Ripoll assenyala que “la normalitat hauria de ser que la policia ajudara a la convivència però no que provocara la por que part de la ciutadania de la Coma va patir eixe dia”. A més a més, Ripoll destaca que la Coma “és un barri on viu molta gent treballadora, part de la qual té escasos recursos econòmics i no per això es converteix en un potencial delinqüent”.

Per tot això, “des de Compromís per Paterna volem que la Delegació de Govern done explicacions a la ciutadania de la Coma dels excessos d’esta intervenció de la Policia Nacional al barri, ja que el PSOE de Paterna no s’ha pronunciat ni per a demanar explicacions als seus companys de partit que estan a la Delegació”.

Així, “si Compromís per Paterna estem al proper equip de govern treballarem perquè s’incremente la seguretat en la Coma i que hi haja més policia de barri per a que la ciutadania es senta segura, una reivindicació feta pels veïns de la Coma i Mas del Rosari. Precisament la policia de barri haurà de fer complir les ordenances sobre soroll, excrements dels animals i excés de velocitat, per tal de garantir la convivència ciutadana i el respecte entre les persones. D’altra banda, Compromís per Paterna demanarà a la Delegació de Govern que s’augmente la dotació de Policia Nacional al municipi”.