Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 24 de maig del 2011

COMPROMÍS TREBALLARÀ PER A QUÈ S'APLIQUEN POLÍTIQUES PROGRESSISTES I SOSTENIBLES

La comissió política de la coalició Compromís ha analitzat els resultats electorals que situen a esta formació com la tercera força política del País Valencià tant a nivell autonòmic com municipal

 
Per a Compromís els resultats suposen un recolzament de la societat al treball realitzat en Les Corts durant els últims quatre anys i reflecteixen el gran treball dels milers de militants i simpatitzants que des de les diferents localitats han difós els missatges i propostes de la coalició: regeneració democràtica, lluita contra la corrupció i canvi del sistema productiu per a crear ocupació.

En estos comicis s'ha aconseguit fidelizar el vot local a favor del projecte autonòmic atraient el vot verd, el vot d'esquerra i el vot valencianista. Així mateix la coalició és conscient que “en estes eleccions hem aconseguit atraure a votants per als quals en principi no érem la primera opció però que han decidit finalment apostar per nosaltres, el nostre objectiu ara és que se senten orgullosos del treball que anem a realitzar en esta legislatura”.

“La suma plural dels partits i persones que formen Compromís és la que ha fet possible els nostres resultats a Les Corts i anem a constituir un grup parlamentari que tractarà d'obrir el parlament valencià al carrer per a canalitzar les aspiracions de la gent i proposar solucions a la crisi”.

Amb els grans resultats municipals Compromís tractarà de constituir, en totes les localitats possibles, equips de govern que tinguen com a objectiu aplicar polítiques progressistes i sostenibles.

Com a propostes immediates Compromís va a treballar perquè es realitze una modificació de la llei electoral per a què siga més representativa i augmente la participació ciutadana.

Així mateix es prioritzaran les iniciatives per a la reactivació econòmica i d'austeritat institucional, exigint al nou govern autonòmic que actue immediatament i amb l'acord de tots els grups, per a solucionar o minimitzar els durs efectes que la crisi està tenint entre la població.

És urgent actuar per a crear ocupació, és urgent adoptar mesures fiscals que facen que els que més tenen posen més en caixa comuna per a beneficiar a les persones que pitjor ho estan passant, és urgent invertir en serveis socials, educació i sanitat reduint les despeses supèrflues.

També és urgent prendre mesures de suport a l'economia social, al comerç de proximitat, al xicotet i mig empresari, a la nova economia verda doncs són aquests sectors els que creen ocupació en la nostra societat. És urgent en definitiva reprendre l'acció pública que dirigisca la política econòmica. I tot açò fer-ho creant una banca pública valenciana que ens permeta actuar eficaçment i sense dependre tant del mercat financer.

El nostre grup no va a deixar de traure a la llum l'ús partidista que el PP està fent dels mitjans de comunicació públics, de l'administració pública i dels recursos econòmics de la Generalitat per al seu propi benefici. La persecució dels comportaments corruptes, es donen on es donen, ha de ser castiga per una justícia imparcial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por favor me podeís decir porque ha llegado la revista VIU a mi casa el día 23, con noticias más que atrasadas, explicandóme cosas de las elecciones y pro que no hay nada del _PSOE?...es que si es por que es el número atrasado...ya les vale gastarse tanto dinero