Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 24 de maig del 2011

LOLES RIPOLL: “ELS RESULTATS HAN RECONEGUT QUATRE ANYS DE MOLT DE TREBALL”

La regidora felicita a Esquerra Unida pels seus resultats a Paterna, “perquè és molt positiu que entre una altra força progressista”


Compromís per Paterna revalida els resultats i manté els dos regidors que tenia fins el moment. La numero u de la llista i regidora durant la legislatura que ha acabat, Loles Ripoll, assenyala que “els resultats electorals han reconegut quatre anys de molt de treball i avalen l’espenta que ha assolit la coalició com a tercera força política”.

Loles Ripoll explica que “des de Compromís per Paterna continuarem fent l’oposició constructiva que hem realitzat fins el moment, i treballarem perquè tenim moltes propostes que dur a terme”. D’altra banda, Ripoll destaca que “estos resultats demostren que no li hem d’agrair a d’altres formacions els vots que hem aconseguit”.

En este sentit, Loles Ripoll també vol “felicitar a Esquerra Unida perquè considerem que és molt positiu que entre una altra força progressista al consistori, i esperem treballar amb la concòrdia que demana la vida municipal”.

Per la seua part, el numero dos de la llista de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, destaca que “al final s’ha fet realitat la ‘sorpresa Compromís’, a més que queda molt clar l’error de les enquestes, perquè de no tindre representació en les Corts per no arribar al 5% hem passat a tindre sis diputats autonòmics, i això només s’aconsegueix amb molt de treball. I també cal afegir que l’aposta per la coalició Compromís també ha fet que siga la tercera força a l’ajuntament de València”. 

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
EL PERIÓDICO DE AQUÍ