Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 3 de juny del 2011

EQUO I COMPROMÍS, MÉS A PROP DAVANT LES PROPERES ELECCIONS GENERALS

Ahir es va celebrar una trobada a la ciutat de València


La plataforma ecologista Equo i la coalició valenciana Compromís han mantingut una trobada a València dins de la voluntat d'ambdues formacions d'acostar postures per a poder establir un marc de col·laboració davant les eleccions generals del pròxim any. 

Els dirigents de Equo Juan López de Uralde i Reyes Montiel han oferit una roda de premsa juntament amb els diputats de Compromís en les Corts Mónica Oltra i Juan Ponce, i també tenien previst mantenir una trobada amb el candidat de la coalició a la presidència de la Generalitat, Enric Morera. 

Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds, que integren Compromís al costat del Bloc, formen part de la plataforma Equo que té intenció de, el pròxim mes d'octubre, constituir-se com un partit polític, "no a la recerca de votants, sinó format per votants que cerquen a algú a qui votar". 

Tant Oltra com López de Uralde han manifestat la seua voluntat d'elaborar "un projecte horitzontal i cooperatiu", que es "ix del motle" del que és un partit polític a l'ús i en aquest sentit han defensat que no té sentit "competir" amb formacions que tenen un ideari similar. 

Així, qui va ser director a Espanya de Greenpeace ha reconegut que el projecte de Equo "no va a ser totalment homogeni i igual a tot arreu" pel que en algunes zones d'Espanya poden concórrer a les eleccions com partit independent i en altres llocs establir "aliances" amb altres formacions. 

El treball se centra ara en "veure com seguim articulant aquest procés", ja que hi ha un espai i una "aspiració real d'aconseguir presència parlamentària", que represente a valors com la solidaritat o l'aprofundiment en una "democràcia real" que vaja més enllà del debat polític.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buena noticia a trabajar con los partidos verdes, es el futuro el eco-socialismo.