Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 13 de juny del 2011

LOLES RIPOLL I JUANMA RAMÓN PROMETEN EL CÀRREC DEMANANT DEMOCRÀCIA REAL I DEFENSANT EL VALENCIÀ


LLIG ACI EL DISCURS D'INVESTIDURA

Els regidors de Compromís per Paterna, Loles Ripoll i Juanma Ramón, prometeren el càrrec el dissabte en el ple de constitució de la corporació municipal, i en la fòrmula que empraren també prometeren “impulsar l’ensenyament en valencià plurilingüe” i “defensar polítiques progressistes per una democràcia real”. La coalició repeteix, com l’anterior legislatura, dos regidors.

Precisament Loles Ripoll va subratllar que “esta legislatura comença amb un toc d’atenció i de crítica per part de milers de ciutadans i ciutadanes que des de les places de moltes ciutats espanyoles, i també des del nostre poble, reclamen una altra manera de fer política, una democràcia amb llistes obertes, on no es prime els grans partits, més participativa i que aparte els presumptes corruptes de les llistes electorals”.

En este sentit, la regidora de Compromís va assenyalar que els ajuntaments, els governs locals i els membres de les corporacions “que comencem este nou cicle hem de prendre nota i visualitzar que, després del moviment del 15M les coses han començat a canviar”. Per això, “des d’esta institució local, el nostre ajuntament de Paterna, tenim la possibilitat i la responsabilitat, de contribuir a este nou canvi generacional, que reclama mesures concretes davant el descrèdit institucional i polític que ha suposat la imputació de destacats dirigents valencians per les seues corrupteles, privilegis o tractes de favor. Cal recuperar la dignitat de les institucions i el valor de la seua funció en la defensa de la democràcia, la legalitat, les llibertats ciutadanes, la igualtat i la participació de les persones per fer efectiva una vertadera democràcia real ya”.

D’altra banda, respecte al valencià, Loles Ripoll va ser contundent i va incidir en què tant ella com l’altre regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, “utilitzarem el valencià en este ple. És el nostre compromís, com fa quatre anys. Una llengua que volem que tinga futur, especialment ara que des de la Generalitat se l’ataca frontalment tractant de traure-la de l’ensenyament. Desitgem i esperem que els altres grups polítics també aposten per fer del valencià una llengua d’ús quotidià i prenguen un compromís tant col·lectiu com personal en este sentit, tal i com correspon als representants d’una ciutat valenciana i capital de l’Horta Nord com és Paterna”.

Publicacions digitals:
PATERNA AHORA
EL PUNT