Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 2 de juliol del 2011

COMPROMÍS DEMANA EXPLICACIONS SOBRE LES FINANCES REALS DE SUMPA

La coalició no entén que l’empresa pública no tinga deutes i que acomiade al 30% de la plantilla



Compromís vol saber “quina és la veritat sobre les finances de l’empresa municipal Sumpa perquè no es comprén la situació actual que està patint, amb l’acomiadament esta setmana de cinc persones de la seua plantilla. Uns acomiadaments que representen el 30%”.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, destaca que “quan una empresa va mal, d’on primer es retalla és dels treballadors. Però, després de celebrar-se la Junta General de Sumpa el passat dimarts 28 de juny i saber-se que no hi havia pèrdues en els comptes, que s’haja començat a reduir la plantilla de manera tan escandalosa és molt preocupant. Sobretot quan ni l’alcalde ni la gerent de Sumpa diuen clarament què està passant”.

La portaveu municipal també subratlla que “si una empresa té una baixada en la seua productivitat, la causa que es dóna per a fer els últims acomiadaments de personal, vol dir que no se venen pisos i que per tant no hi ha els ingressos que s’esperen. I això porta unes conseqüències com la dubtosa liquidesa de l’empresa urbanitzadora de l’ajuntament de Paterna”.

Loles Ripoll afegeix que “volem transparència en el funcionament de l’ajuntament i de les seues empreses públiques i mixtes. Però amb el fet d’acomiadar persones després de celebrar una Junta General on es diu que tot funciona bé, on sembla que els comptes estan sanejats, en Compromís pensem que s’amaguen dades i que les finances de Sumpa no són reals”.

Per aquesta raó, des de Compromís en Paterna “demanem que des de Sumpa se’ns done la informació completa sobre els comptes, a data de hui, d’esta empresa pública, uns comptes que siguen reals i on es veurà de veritat si Sumpa té pèrdues i si li calia acomiadar eixe 30% de la seua plantilla”.

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
EL PUNT
PATERNA BIZ
PATERNA AHORA 
EL PERIÓDICO DE AQUÍ

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿Feia falta anar a unes oficines tan reboniques i pagar i pagar i damunt ben lluny de la gent del poble?.
Ara quant no hian diners els primers en acomiadar als treballadors i els directius tots alli.