Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dissabte, 2 de juliol del 2011

COMPROMÍS RECORDA A LES VÍCTIMES DEL METRO DEL 3J I DEMANA QUE S’ACABE EL SILENCI INSTITUCIONAL

Demà es complixen cinc anys de la tragèdia i el Consell continua sense atendre els damnificats



La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, manifesta que “després de cinc anys de la catàstrofe patida a la línia 1 del metro en València, els 47 ferits i els familiars de les 43 persones que moriren encara no han estat rebuts per part del govern autonòmic. Este silenci institucional ha d'acabar-se ja perquè tant els supervivents de l'accident com els que moriren es mereixen un respecte i que les seues demandes siguen ateses”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna també afegeix que, “després de les recents eleccions, esperem que les formes amb les exigències de la ciutadania, per part de la Generalitat del Partit Popular, canvien. Un polític ha de respectar a tots, tant a qui el vota com a qui no el vota. Estem parlant d'una associació de víctimes, la del 3J, sorgida arran d'un greu accident, persones que han de manifestar-se cada dia 3 de mes per a que no s'oblide allò que va passar, silenciosament i sense aldarulls, i que a canvi són ignorats pels poders públics”.

Des de Compromís en Paterna “expressem el nostre record més profund a totes les persones que moriren eixe fatídic 3 de juliol, de fa cinc anys, i també donem el nostre suport als familiars i als ferits que sobreviviren. A més a més, exigim que acabe l'opacitat del govern de la Generalitat del Partit Popular i que assumisca la seua part de responsabilitat en l'accident més greu de metro en Espanya”, conclou Loles Ripoll.

Per a veure els actes que ha preparat l'Associació de Víctimes del Metro per a demà diumenge 3 de juliol, feu clic ACÍ.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues a pesar de nuevo gobierno, NO VAN A HABER CAMBIOS,YA HE LEIDO LAS DECLARACIONES DE LA NUEVA PORTAVOZ,ex C9... PATÉTICAS

Anònim ha dit...

Esta si que es la verguenza más grande de "esta nuestra comunidad".