Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 6 de juliol del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA L’ESCANDALOSA PUJADA DEL 10% DE L’IBI

La coalició ha proposat en diferents ocassions que l’IBI puge igual que l’IPC

El grup municipal de Compromís, després de rebre les queixes d’alguns veïns de Paterna sobre la pujada de l’últim rebut de l’Impost de Béns Immobles (IBI) o contribució, denuncia “que l’ajuntament ha actuat impunement, amb un increment escandalós d’este impost respecte al que es va pagar en l’anterior exercici, sense fer cap tipus de publicitat prèvia ni donar cap avís a la població. Això suposa que la ciutadania de Paterna s’ha trobat amb una pujada que, segons la vivenda, pot partir des dels 30 euros i arribar inclús als 100 euros de diferència respecte a l’IBI de l’any anterior”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “esta política, de dir primer que no i després fer tot el contrari, torna a descobrir la imatge vertadera de l’alcalde que ell mateix vol amagar a la ciutadania. A més a més, una pujada del 10% significa un perjudici molt greu a famílies que en este moment estan passant una difícil situació econòmica”.

El regidor Ramón també afegeix que “des de Compromís proposarem que l'IBI només pujara el mateix que l'IPC, plantejant que el percentatge fóra del 0,66%, perquè volíem que la pujada de l’impost no superara la pujada de l'IPC. Això va ser el 2007 i l’equip de govern del Partit Popular no ens va recolzar, i continua sense fer-ho ni pensant en el benestar de la ciutadania del poble”.

Compromís “sempre ha apostat per fer les coses de manera equitativa i hem insistit en esta proposta, amb la continua negativa per part del consistori que presideix Lorenzo Agustí. Li recordem a l’alcalde que en època de crisi l’ajuntament ha d’estar al costat de la ciutadania i no contra ella. Però amb esta abusiva pujada de la contribució sembla que no pensa en les persones que viuen a Paterna”, assenyala Ramón.

“Una vegada més, ens trobem amb que tot açò és conseqüència de la mala gestió económica de Lorenzo Agustí, que va prometre no pujar impostos i ara es veuen les conseqüències de la seua política malbaratadora”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LAS PROVINCIAS (6 juliol)

Publicacions digitals:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Elecciones ganadas...impunidad total... yo también estoy indignado...