Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 5 de juliol del 2011

COMPROMÍS CRITICA QUE EL REGIDOR DE PERSONAL OBVIE LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA I PREPARE L’AMORTITZACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

La coalició recorda al regidor Jesús Giménez que fa una setmana l’ajuntament va rebre una ‘targeta groga’ amb la sentència a favor de CCOO sobre les retallades salarials de l’alcalde
 

Compromís considera que el regidor de Personal, Jesús Giménez, “no pot saltar-se le negociació col·lectiva i estar preparant l’amortització de llocs de treball sense consultar als actors implicats”. Des de la coalició assenyalen que “després de molt de temps demanant una Relació de Llocs de Treball (RPT), ara es despenja el regidor Giménez amb esta decisió, de la qual només sabem que ara al ple de juliol començarà la fase documental”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que la RPT “porta quatre anys en el calaix, esperant a fer-se realitat, i tot a punta a que torna a la palestra com a excusa per a fer l’amortització de llocs de treball. Si esta RPT l’hagueren fet en l’anterior legislatura, es podrien haver reorganitzat àrees i així ara s’evitarien els acomiadaments que està preparant el regidor Jesús Giménez”.

Juanma Ramón recorda que, “quan fa una setmana que la decisió unilateral de l’alcalde de la retallada salarial de 2010 ha perdut el contenciós amb els sindicats, sembla que el regidor de Personal no ha fet cas d’esta targeta groga a la manera d’actuar de l’equip de govern i ara ha decidit aplicar la mesura de reduir personal per ajust pressupostari”.

Ramón destaca que, a més a més, “esta reducció de llocs de treball està prevista però encara no hi ha data ni número concret de treballadors que se’n van al carrer, deixant amb l’interrogant a les persones que puguen estar afectades”.

Per al regidor de Compromís “és intolerable que el regidor de Personal, Jesús Giménez, es negue a negociar amb les seccions sindicals una RPT quan és obligatòria la seua participació, comportament que pot donar una pista de per on van a anar els tirs de la gestió de Giménez”.
En este sentit, Juanma Ramón afirma que “una persona com el regidor de Personal, que durant molt de temps ha estat vinculat a l’esquerra socialista a més de la seua trajectòria com a sindicalista actiu, mostra molt poca sensibilitat amb les formes d’apisonadora del  PP que ja ha fet seues”.

Per tot això, des de Compromís “continuem demanant conéixer la vertadera situació financera de l’ajuntament, perquè tot indica que estem molt pitjor que durant l’últim exercici i el el seu reflex està en els acomiadaments de Sumpa, en estes futures amortitzacions… Tot, símptomes del precari estat dels comptes municipals”, conclou Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE EMV (5 juliol)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ comoooooooooooooooooooool?. no sera de veres?

Anònim ha dit...

Es una verdadera verguenza observar como una persona que se llamába de izquierdas, republicana, sindicalista de clase, haya podido formar parte de un equipo que defiende la corrupción, su apuesta de presidente para la Generalitat es el imputado sr Camps y cia, y ahora acepte ser concejal de personal, sabiendo las politicas de empleo que se gastan los del PP, y sigo preguntándome, que afan de poder para acabar haciendo éstas cosas?, porque ni siquiera pienso que lo tenga.
¿un consejo de adnimistración, pleno, comisión?
¿Eso puede justificar su actitud?. Puede que no estuviera de acuerdo con sus antiguos compañeros ¿ pero era necesario irse con la gente del PP para ir en una lista?.
El tiempo lo dirá, pero espero que por su salud mental y por los demás se retire pronto y con dignidad.
Y el recadito también va para la sra Martinez ¿no le dá verguenza apoyar a un partido que tiene a su cupula bajo una gran sospecha?.
De verdad el tener la concejalía de fiestas y cultura , le compensa tanto?.
Para acabar con su ecuanimidad y su mentalidad yo creía progresista?.
NO ME CONVENCEN NINGUNO DE LOS DOS.
Trabajar por el pueblo no es una excusa para estar con quien ustedes estan,
De verdad si les queda algo de objetividad y capacidad de análisis, piensenlo.
No sé que les han prometido, ¿la alcaldía sra Martinez?. Ojo que luego todo lo que se promete no se cumple.
¿y a usted señor Giménez?,
El encantador de serpientes cuando pueda se marchará...y ustedes se quedarán, no se les olvide