Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 14 de juliol del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE ESTAN COMENÇANT A PATIR LES CONSEQÜÈNCIES DE LA REDUCCIÓ EN PREVENCIÓ I LLUITA CONTRA INCENDIS

El diputat de Compromís, Juan Ponce, assenyala que l'incendi a la Serra d'Irta és una mostra d'estos retalls


El diputat del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha assegurat que “amb l'incendi declarat en el Parc Natural de la Serra d'Irta comencem a patir les conseqüències del retall en el numero de brigades d'emergència que ha previst per a enguany el govern del PP”. 

Des de Compromís hem vingut denunciant que totes les unitats de reforç en l'extinció d'incendis no han estat contractades per al període estival i es contarà únicament amb les brigades que treballen la resta de l'any, en un període en el qual, per les nostres condicions climatològiques, creix exponencialment el risc de patir incendis”. 

Segons Ponce, “a això cal unir la reducció patida per les de brigades per a la prevenció d'incendis de Vaersa. Tot açò fa que cada vegada les nostres muntanyes estiguen en un major risc, ja que l'única forma de lluitar contra els incendis és la protecció i la intervenció immediata”. 

“Si baixa la vigilància i baixen les brigades d'emergència estem venuts i hem de recordar l'important valor ecològic de la nostra massa forestal, la joia del nostre futur que cal preservar coste el que coste”, ha conclòs Ponce.