Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 13 de juliol del 2011

COMPROMÍS PROPOSA LA CREACIÓ D’UNA OFICINA DE CONTROL PRESSUPOSTARI PER A GARANTIR LA TRANSPARÈNCIA ECONÒMICA

La coalició considera fonamental que la ciutadania siga part activa en la participació d’este òrgan

Compromís durà, al ple ordinari del mes de juliol, una moció on proposa la creació d’una oficina de control pressupostari “com a eina per a garantir la transparència econòmica del municipi, en un moment que les arques municipals passen per hores baixes i a més es destruix ocupació en l’ajuntament”.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “la creació d’aquest òrgan, proposta que ja li férem a l’alcalde després de declinar la seua oferta per a dur la delegació de control pressupostari, permetrà reforçar la transparència dels comptes municipals i estimular el seu nivell d’execució amb un control permanent”.

A més a més, “l’Oficina de Control Pressupostari estarà a disposició de tots els regidors del consistori, i també podran demanar informació sobre les finances de Paterna els membres del Consell de Participació Ciutadana, de les Juntes de Barri i de les associacions de veïns, ja que considerem fonamental que la ciutadania puga accedir a estes dades”, afegeix la portaveu municipal de Compromís en Paterna.

En este sentit, Loles Ripoll destaca que “per esta raó, a l’Oficina de Control Pressupostari els regidors, els membres del Consell de Participació Ciutadana, els de les Juntes de Barri i de les entitats veïnals podran tindre accés lliure al registre de totes les factures i d’altres documents emesos pels contractistes a efectes de justificar les prestacions realitzades pels mateixos”.

“I per tal de tancar el cercle també plantegem que, mensualment, la Tresoreria municipal done informes del pla de pagament i del pendent de cobrament, i que l’Interventor informe de l’estat d’execució del pressupost”, subratlla Ripoll.

“Amb esta proposta estem fent una oposició constructiva, ja que no cal estar en l’equip de govern del Partit Popular per tal de donar idees que puguen ajudar a fer millor la gestió municipal que ara travessa una mala època per haver malbaratat els diners, entre d’altres aspectes, durant els últims quatre anys. En Compromís volem treballar per la ciutadania de Paterna, sempre i quan el govern municipal del PP ens deixe fer-ho”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: