Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 12 de juliol del 2011

COMPROMÍS REITERA EL SEU RECOLZAMENT ALS TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT DE PATERNA

La coalició recorda que l’anterior regidora de Personal, María Villajos, va prometre que no es farien més amortitzacions

Compromís, després de l’assemblea de treballadors de l’ajuntament de Paterna, convocada pels diferents sindicats amb representació en la mesa de negociació pels propers acomiadaments, reitera “el recolzament als treballadors interins del consistori, tal i com venim manifestant des de la setmana passada, després de conèixer totes les reunions que estan produïnt-se, sense cap resultat positiu, amb el regidor de Personal, Jesús Giménez”, explica la regidora Loles Ripoll.

En este sentit, la portaveu municipal de Compromís destaca que “convocar als representants sindicals a una reunió, sense donar-los opcions, no diu molt a favor de la gestió del regidor Jesús Giménez. És més, dóna la raó als sindicats què estem davant un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) encobert, amb una Relació de Llocs de Treball (RPT) que, després de quatre anys, ens la venen com la panacea de la millora laboral i que d’amagat porta l’amortització de quasi una trentena de llocs de treball”.

L’alcalde de Paterna, “segons ha sabut Compromís, va estar d’acord, al mes d’abril passat, en consolidar llocs de treball amb una antigüetat des de l’any 2005, però  ara no sols ha canviat d’opinió, sinó que a més a més i colze a colze amb el regidor Jesús Giménez, es plantegen prou acomiadaments. Tot això quan, al mes de maig, els sindicats aconseguiren la promesa de l’anterior regidora de Personal, María Villajos, que no es farien més acomiadaments”, explica la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE-EMV (12 juliol)

Publicacions digitals:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hay que pedir el cierre inmediato de gespa, y la absorción de todos los "trabajadores" , (no enchufados en cargos de mando), y recolocarlos en puestos de aux. administrativos, subalternos, operarios y oficiales(limpieza, jardineros, mantenimiento, electricista, etc..), Como personal laboral fijo. Que todas las encomiendas las vuelva a recuperar el ayuntamiento, es la unica manera que aumente la calidad del servicio al ciudadano, no se amortizaría ninguna plaza, los trabajadores de gespa se equipararían en sueldo a los del ayto. y ahorrariamos un montón de pasta, y lo más importante de todo es que seguiríamos creando empleo publico. Rectificar es de sabios....