Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 19 d’agost del 2011

COMPROMÍS CONTESTA A LES DESQUALIFICACIONS DE JESÚS GIMÉNEZ DEMANANT EL SEU CESSAMENT IMMEDIAT A L’ALCALDE

La coalició considera que emprar els insults contra els habilitats nacionals també demostra “carència d’arguments” del regidor de Personal


La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, ha demanat el cessament immediat del regidor de Personal, Jesús Giménez, a l’alcalde després del ple extraordinari d'agost. Durant la seua intervenció, com a resposta davant les reiterades desqualificacions del regidor del Partit Popular contra ella i la resta de regidors de l’oposició, Ripoll li ha exigit a Giménez que dimitisca. I éste en resposta a l’edil de Compromís li ha dit que ell se n’aniria quan l’alcalde li ho diguera, “donant-nos l’argument per a demanar el seu cessament”, explica Ripoll.

Loles Ripoll destaca que “des de l’inici del ple, Giménez ha començat per desautoritzar el treball que realitzen els habilitats nacionals de l’ajuntament, la Secretària i l’Oficial Major, diguent que els seus informes no són necessaris i emprant un tó irònic i insultant. Es tracta d’una actitud que demostra que davant la carència d’arguments, Jesús Giménez tria les paraules barroeres i la falta d’educació amb la resta de corporatius”.

Amb comportaments i discursos com els de Jesus Giménez, entenem que hi haja una part molt gran de la ciutadania que no vullga saber res dels polítics. Pensem que les bones formes són fonamentals a l’hora de traslladar als veïns les propostes municipals, i en el ple d'agost el senyor Giménez se n’ha oblidat”, subratlla Ripoll.

La regidora afegeix que “esta persona està triada per l’alcalde com un dels fitxatges de la legislatura, i ara haurà de donar la cara pel seu mal comportament d'esta sessió plenària. Una sessió on Lorenzo Agustí no li ha demanat més correcció a Giménez en les seues intervencions fins que no s’ha trobat en una situació ‘in extremis’, quan el regidor de Personal ja no era defensable”.

Per tot això, la regidora de Compromís en Paterna no ha dubtat en la seua réplica al punt de l’amortització de llocs de treball, demanar davant de la resta de corporatius i públic assistent la dimissió de l’actual edil de Personal, “però l’alcalde és qui l’ha de cessar perquè comportaments com este, d’un membre de la corporació municipal, no es deuen tolerar mai”, conclou Loles Ripoll.

Publicacions digitals:
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ