Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 8 de setembre del 2011

COMPROMÍS DEMANA EXPLICACIONS SOBRE EL FUTUR DE LA BRIGADA MUNICIPAL D’OBRES

La coalició vol conéixer els criteris per a les possibles reubicacions dels 52 funcionaris de la brigada

Compromís demana a l’alcalde Lorenzo Agustí que “explique quina és la situació real amb els treballadors de la brigada d’obres, integrada per un total de 52 funcionaris, i que a data de hui sembla que a alguns d’ells se’ls vol reubicar en tasques que no tenen res a veure amb les de la brigada”.

En este sentit, des de Compromís “li preguntem directament a l’alcalde, i volem una resposta clara, si ens hem de preparar per a la desaparició de la brigada en un intent desesperat de dotar de més contingut a l’empresa municipal Gestión y Servicios de Paterna (Gespa)”, destaca el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

El regidor assenyala que “sembla que no sols es tracta de dotar de contingut a Gespa, sinó també de continent perquè tenim informació que al magatzem que té la brigada es pretén traslladar el de Gespa”.

Actualment els 52 funcionaris de la brigada municipal fan treballs d’obres i señalització en la via pública, jardineria, pintures vials, events i d’altres, “tot allò on Gespa no pot arribar”, explica Juanma Ramón.

“Aquesta nova operació de l’equip de govern del PP, encapçalat per Lorenzo Agustí, és un nou atac contra l’ocupació pública i mensyprea la dignitat dels treballadors de la brigada, col·locant-los en feines que no es corresponen a les tasques dels oficis propis de brigada”, afegeix.

Per al regidor Ramón, “cada dia que passa assistim a un nou capítol en l’agressió als treballadors públics i, si ja hem vist com els interins i el personal de Gespa estan patint les retallades, ara no ens estranya gens que, malauradament, els arribe el torn als funcionaris que integren la brigada”.

Per tot això, “des de Compromís li exigim a l’alcalde que escolte els treballadors afectats i que els done una explicació del futur laboral que se’ls pot presentar, valorant les propostes que els mateixos funcionaris li fan per a mantindre  la brigada”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (8 setembre)

Publicacions digitals: