Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 9 de setembre del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE AGUSTÍ ENGANYA ALS VEÏNS D’ALBORGÍ AMB LA NO RETIRADA DE L’ANTENA

La coalició acusa a l’alcalde de mentir a la ciutadania, “amb muntatge mediàtic inclós” quan ell no té competències per a retirar l’antena

Compromís denuncia que la situació de l’antena de telefonia mòbil, del carrer Sant Andreu numero 19 de Paterna, “continua en el mateix estat des del ple del mes de febrer, on l’alcalde es va posar una medalla diguent poc menys que ell mateix la desmuntaria. Este matí hem comprovat que hi ha una mena de contenidor que l’amaga però que en cap cas demostra signes que s’haja iniciat el procés de desmantellament”.

Per a la coalició, "l’alcalde del Partit Popular, amb muntatge mediàtic inclós, va fer una promesa, sabent conscientment que ell no té competències per a retirar l’antena,  donat que ja han hagut intents anterior per a tancar esta antena tal i com es reconeix en un expedient anterior, on consta que els ajuntaments no poden exercir un control sobre les emissions de les antenes”.

Segons el regidor de Paterna, Juanma Ramón, “des de Compromís ja denunciarem que al mes d’abril, dos mesos després, l’expedient només tenia en la seua carpeta la moció, amb l’esmena in voce de l’alcalde on es recollia que s’iniciara l’expedient de revocació de la llicència per a desmantellar l’antena. Passada la campanya electoral, per a Agustí este tema havia caducat”.

Precisament l’únic moviment observat en l’expedient és a partir de les crítiques de Compromís quan amb data del 15 d’abril hi ha la providència on s’expresa clarament “que se provea lo necesario a fin de iniciar expediente para la revocación de la licencia de antena sita en c/San Andrés nº 19”.

“Tampoc entenem quina necessitat té l’alcalde de mentir en el ple de febrer, assegurant que portaven mesos treballant en la possibilitat de desmantellar l’antena, quan en l’expedient no figura cap document anterior al 15 d’abril.

A més a més, en este ple Agustí també parla d’unes signatures que li han lliurat per registre d’entrada, amb data 16 de febrer (abans del ple), i que no apareixen en l’expedient”, afegeix el regidor de Compromís en Paterna.

La situació de l’expedient de l’antena mòbil “arriba al surrealisme quan amb data del 19 de maig se li dóna un termini de 15 dies a l’operadora Amena Retevisión Móvil S.A. per a presentar més documentació a incloure en l’expedient. Han passat tres mesos i mig, és a dir, s’ha sobrepassat el termini amplament i l’expedient no té eixa documentació”, assenyala Ramón.

Així, el regidor de Compromís en Paterna demana “més ètica política a l’alcalde, que explique perquè va prometre allò que legalment no pot realitzar, i que done explicaciones sobre este expedient, que podem qualificar d’expedient fantasma”.

Retall: LAS PROVINCIAS (9 setembre)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
LAS PROVINCIAS
EL PUNT