Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 14 de setembre del 2011

COMPROMÍS ENCETA UNA CAMPANYA DE CARRER PER A QUE LA CIUTADANIA DE PATERNA AL·LEGUE CONTRA LA TAMER

Els regidors Loles Ripoll i Juanma Ramón han presentat este matí les seues al·legacions personals al registre d’entrada del consistori

Compromís per Paterna començà ahir una campanya de carrer per tal que la ciutadania del municipi presente al·legacions contra la pujada de la Tamer aprovada en el mes d’agost per l’Emtre. Precisament la regidora i portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, i el regidor, Juanma Ramón, han passat este matí per registre d’entrada les seues al·legacions a títol personal.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “el primer en dur la campanya al carrer, ja hem arreplegat 150 signatures de persones molt interessades en conéixer les alternatives que proposa la coalició Compromís per tal que el pagament d’esta taxa no siga tan gravós”.

“La nostra intenció amb l’acció de carrer és explicar a la ciutadania què suposa la pujada de la Tamer i quines són les propostes de Compromís al respecte: bonificacions per a reduir l’import de la taxa, com no incloure els interessos de demora o sol·licitar una reducció del 50% en la Tamer per a les famílies que no arriben al salari mínim, a més de bonificacions segons els membres de cada unitat familiar”, explica Juanma Ramón.

Per al regidor de Compromís en Paterna “la ciutadania no té perquè ser castigada a causa de la mala gestió del Partit Popular en l’Emtre. Esta taxa no va a solucionar tota la desfeta que hi ha a l’Entitat metropolitana, i des de Compromís recalquem que el que cal és dissenyar polítiques que reduisquen els residus, afavorint el reciclatge i sense foradar més la butxaca del contribuent”.

Els quasi cinc milions d’euros que arrossega l’Emtre en interessos de demora “són per no dur els comptes com toca, gràcies a la inoperància del PP que té majoria en este ens, i que és qui ara no ha de calcular la Tamer en funció dels errors comesos i no solucionats a temps”, conclou Juanma Ramón.

Retalls: LEVANTE-EMV (14 setembre)

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
EL PUNT