Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 23 de setembre del 2011

COMPROMÍS EXIGEIX AGUSTÍ EXPLICACIONS SOBRE L’IMPAGAMENT AL PERSONAL D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

La coalició recolza als treballadors afectats i demana a l’alcalde que mantinga la qualitat en els serveis públics que necessita la ciutadania

Compromís, després de la manifestació feta este matí a les portes del consistori pels treballadors de Gestión de Servicios Deportivos (GSD), empresa que aporta els treballadors d’instal·lacions esportives municipals en Paterna, manifesta que “no es pot consentir que el personal d’atenció al públic, o els monitors d’alguns poliesportius del municipi, estiguen més d’un mes sense cobrar quan els mateixos treballadors ja han pres mesures solidàries per tal d’evitar acomiadaments de companys”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “l’actitud de Lorenzo Agustí demostra de nou que els proveïdors de l’ajuntament, com ara GSD, han de patir per tal de cobrar o fins i tot ni aconsegueixen cobrar. Però el pitjor de tot és que el cap de l’equip de govern del Partit Popular dóna la callada per resposta i no rep els afectats, sense donar-los ni una mínima explicació”.

Juanma Ramón explica que “acabat l’estiu, les instal·lacions esportives cobertes comencen la temporada i els usuaris van a trobar-se amb que ja s’ha tancat el Valterna Sur, que l’Esport a Paterna tancarà els dissabtes, que no hi haurà atenció telefònica, o que a la Coma només s’obrirà quatre dies. I a totes estes deficiències s’han d’afegir d’altres com la falta de ferramentes per a que els treballadors puguen desenvolupar les seues tasques, com per exemple els ordinadors on s’han de donar les altes per als cursets o emetre els tickets i que no funcionen molt a sovint”.

El regidor de Compromís en Paterna destaca que “precisament hui també s’ha celebrat una assemblea dels treballadors municipals, on l’impagament als treballadors de GSD també s’ha tractat, i la pel·lícula és la de sempre: el consistori ofega els proveÏdors, estos es veuen obligats a retallar en personal i crear atur, i la ciutadania patix la pérdua de qualitat als serveis públics”.

Per tot això, “des de Compromís demanem a Lorenzo Agustí que no ataque la qualitat dels serveis públics, perquè amb els impagaments i els retalls la ciutadania és víctima de la seua mala gestió d’estos quatre últims anys on ha estirat més el braç que la mànega”, conclou Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (23 setembre)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS 
EL PUNT

1 comentari:

Anònim ha dit...

Como puede ser posible que el señor concejal de deportes, presente ayer en el pleno no le contestara absolutamente nada a la representante del comité de empresa?.
ES MUY VERGONZOSO