Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 6 de setembre del 2011

COMPROMÍS EXIGEIX QUE AGUSTÍ COMPLISCA LA SEUA PARAULA AMB ELS 140 XIQUETS DE L’AVANT PATERNA

La coalició subratlla que això és una conseqüència de les retallades municipals i qualifica de “menyspreu” el tracte donat a este club de futbol


Compromís per Paterna, que va acompanyar en la manifestació d’ahir als pares i mares dels xiquets que juguen en l’equip de futbol Avant Paterna, demana “que l’alcalde Lorenzo Agustí complisca la seua paraula amb els 140 xiquets que integren el club de futbol Avant Paterna, donant-los un camp com cal per als seus entrenaments”.

El regidor de Compromís, Juanma Ramón, destaca que “l’actitud i el tracte que ha donat l’ajuntament que governa el Partit Popular a l’Avant Paterna deixen molt a desitjar. Està fent-se un clar menyspreu a este equip local, marejant-lo amb si tenen o no un lloc per a entrenar, i donant com a opció residual un camp en el Liceu Francés”.

A més a més, Ramón subratlla que “esta situació reflexa que la quotidianeitat de les persones en Paterna comença a veure’s afectada per les retallades municipals  i això va a pitjor. Vindran temps més difícils on els serveis públics patisquen una davallada en la seua qualitat de cara a la ciutadania. I, mentres, l’alcalde continuarà amb la seua política de fets mediàtics, buits de contingut però amb un continent bonico per a fer-se la foto i eixir en els mitjans”.

Juanma Ramón assenyala que “oferir un camp del Liceu Francés per a entrenar, quan la primera proposta municipal era que l’Avant entrenara en La Viña del Andaluz, és un premi de consolació que a més els costarà car als paterners perquè l’ajuntament es compromet a pagar el transport dels xiquets fins a este col·legi quan les arques municipals no tenen diners i estan acomiadant al personal de manteniment d’instal·lacions esportives. I tampoc està clar que el lloguer del camp siga de bades”.

Per tot això, “des de Compromís insistim que s’ubique a l’Avant a la Viña del Andaluz per la comoditat dels pares i per a evitar que coste diners municipals un possible entrenament al Liceu. També demanem explicacions a l’alcalde i que no complique la vida a la ciutadania de Paterna, reduïnt la qualitat de vida pel maltractament que fa dels serveis públics amb les retallades patides i les que vindran”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retalls:
1. LEVANTE-EMV (6 setembre)
2. LAS PROVINCIAS (6 setembre)


Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
EL PUNT
HORTANOTICIAS