Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 28 de novembre del 2011

COMPROMÍS ACUSA AL PP D’ABOCAR PATERNA AL CAOS ABSOLUT

La coalició denuncia que les consultores externes són les que governen Paterna

Compromís, després de saber que amb data 1 de gener de 2012 tots els interins del consistori seran acomiadats, a més de conéixer hui les primeres dades “irreals” sobre els pressupostos municipals de 2012, manifesta que “estem davant d’un espectacle absurd on les víctimes són les persones, ja siguen els treballadors de l’ajuntament o la ciutadania de Paterna, i en cap moment han sigut importants per a l’equip de govern del Partit Popular”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “un consistori que a hores d’ara està governat per les consultores externes de Broseta, Rodríguez Viñals i Ruiz y San Juan Consultores, va directe a cancel·lar nombrosos serveis socials que en estos temps de crisi són tan necessaris”.

“Ara, la setmana que vé en el ple tindrem un pressupost que és més del mateix que anys anteriors. Si ja hem viscut quatre anys d’artificiositat amb els comptes que han anat presentant-se, sempre amb ingressos directament inventats, en els de 2012 seguim la mateixa línia. És un projecte pressupostari que vé forçat per la llei d’Hisendes Locals a estalviar 12 milions, i la conseqüència del qual és l’acomiadament de personal, retallades i incompliments dia rere dia”.

Segons Juanma Ramón, el regidor Manuel Palma “encapçala les polítiques de retalls populars, clavant la tissora en partides pressupostàries unilateralment o, pitjor encara, manat per les consultores de capçalera del PP, sense preveure els efectes que tindran aquestos retalls pressupostaris en els serveis als ciutadans”.
En Paterna no mana Merkel, ni els mercats, ni la prima de risc, manen uns senyors amb corbata, amb noms i cognoms, contractats com a consultors externs que, a més de suposar una despesa quantiosa a l’Ajuntament, fan estudis a mida per a justificar els retalls i els acomiadaments de personal”.

Per al regidor de Compromís en Paterna, “assistim atònits a veure com el regidor d’Hisenda aplica l’estratègia empresarial a la gestió publica, sense donar cap explicació. No volgueren retallar en publicitat, no volen renunciar a les dietes per assistència a Consells d’Administració d’empreses públiques, mantenen contractes milionaris amb consultors amics, i ara es despatxen amb retallades indiscriminades que suposarà l’acomiandament de 45 interins i la manca de serveis als paterners i paterneres”.

“El de Paterna s’ha convertit en un ajuntament on l’alcalde no està, el regidor de Personal no sap i el regidor d’Hisenda no vol explicar-se”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS
PATERNA AL DÍA
PATERNA AHORA