Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 9 de novembre del 2011

COMPROMÍS ES REUNEIX AMB EL COMITÈ D'EMPRESA DE FCC

La coalició, que arreplega i comparteix la preocupació dels treballadors quant a la seua situació laboral, manté la seua greu preocupació per la falta de creació d'ocupació, i donarà suport a aquelles mesures que es plantegen des de la concejalia delegada al sr. Parra 

Compromís per Paterna s'ha reunit amb representants del comitè d'empresa de FCC del municipi per a escoltar la seua preocupació i mantenir un diàleg en la línia d'intercanvi d'informacions sobre la seua situació, quant a la rescissió del contracte amb aquesta empresa per part de l'ajuntament de Paterna governat pel PP. 
“Com ja vam declarar en el seu moment, entenem que prendre decisions d'aquest tipus sense tenir una sentència ferma per part del jutjat és com menys temerari”, afirma la regidora Loles Ripoll qui juntament amb el seu company, Juanma Ramón, va mantenir una xarrada distesa amb aquests representants. Segons Ripoll, "continuem sense conèixer la quantitat exacta que aquest ajuntament haurà d'abonar a l'empresa i, per tant, les seues conseqüències econòmiques. Tenint en compte que a més existeix sentència pendent d'un contenciós des del 2009, pel qual FCC li demana al consistori 8 milions d'euros de deute més els interessos. A més, compartim la preocupació dels treballadors i treballadores de l'empresa, quant a que desconeixem els plans d'Agustí, ja que dubtem de les possibilitats econòmiques d'empreses com GESPA per a assumir als treballadors i la maquinària, donat el moment pel qual està passant l'empresa amb acomiadaments inclosos". 
Davant la pregunta sobre aquest tema de la portaveu municipal de Compromís en comissió informativa, la resposta va ser: “estem estudiant”. Per a Ripoll "és una afirmació bastant reiterativa davant les preguntes del nostre grup". Per altra banda, el comitè d'empresa de FCC ha sol·licitat, ja fa dies, una reunió amb el màxim responsable del govern municipal i, segons van informar a Compromís per Paterna, "es reuniran dilluns que ve amb el regidor responsable, sr Royo". 
Els treballadors "mostren una preocupació per la seua situació laboral quant al canvi d'empresa, si és que es produeix i en quin moment. De fet ells mateixos ens van dir que aquest mes encara no han cobrat, i encara que és cert que tenen de termini fins al dia 5 no els havia passat amb anterioritat”, destaca Loles Ripoll. 
Des de la coalició "ens hem compromès a continuar estudiant aquest expedient , informant al comitè d'empresa de tot allò que precisen i mantenint reunions periòdiques. Així, tristament, de nou altre col·lectiu de treballadors del nostre municipi es troba en una situació de preocupació. No podem obviar les retallades que s'han produït en el capítol de personal i les promeses incomplides quant a llocs de treball. I a tot això cal afegir que en aquest moment un ciutadà es troba en vaga de fam en l'escala del nostre consistori". "
Des de Compromís donarem suport quantes mesures es plantegen des de la regidoria d'Ocupació, ja que és una de les més importants formes d'acabar amb aquest tipus de situacions entre les quals es troben els mes de 7.000 aturats del nostre municipi, molts sense rebre cap tipus d'ajuda. Seguirem esperant que Javier Parra plantege alguna proposta ferma per a pal·liar la crítica situació laboral d'una gran part de la ciutadania de Paterna", conclou la regidora Loles Ripoll. 

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
HORTANOTICIAS
EL PERIÓDICO DE AQUÍ