Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 10 de novembre del 2011

COMPROMÍS, ÚNIC GRUP DE L’OPOSICIÓ QUE MOSTRA INTERÉS PER L’ÚS DEL VALENCIÀ A PATERNA

La coalició ha presentat 14 esmenes al Pla Quadriennal de l’Ús del Valencià, totes aprovades, mentre la resta de grups de l’oposició no ha fet cap aportació

Compromís per Paterna es felicita de l’aprovació, hui en la Comissió d’Ús del Valencià, de les esmenes que ha presentat al Pla Quadriennal proposat per l’Oficina Municipal de l’Ús del Valencià (Omuv), “ja que pensem que la defensa de la llengua és un treball que li toca a govern i oposició”.

En este sentit, el regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, explica que “el nostre document recull un total de 14 esmenes a la proposta municipal de l’Omuv, algunes d’elles de caire formal, però estem contents perquè han tingut el consens de tots i el Pla Quadriennal de l’Ús del Valencià 2011-2015 tira endavant amb la nostra aportació”.

Però afegeix que “no és de rebut que la resta de les formacions que són oposició en l’ajuntament, i que empren el valencià en la seua denominació o se suposa que defensen el seu ús i la seua presència en tots els àmbits de la vida, PSPV-PSOE i Esquerra Unida, per cert que aquests últims ni tan sols han vingut a la Comissió, ara no hagen fet cap treball ni hagen presentat cap esmena”.

“Des de Compromís continuarem vigilant el compliment del Reglament de l’Ús del Valencià com fins ara. I demanem als companys de l’oposició, així com a l’equip de govern del Partit Popular, que no desaprofiten cap ocasió de fer aportacions al desenvolupament i normalització de l’ús del valencià en Paterna, conclou el regidor Juanma Ramón.  

Retall: LEVANTE-EMV (10 novembre)

Publicacions digitals: