Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 23 de novembre del 2011

COMPROMÍS VOL LA VERITAT SOBRE LA RESCISSIÓ DEL CONTRACTE AMB FCC I LA GESTIÓ DIRECTA QUE A PARTIR DE GENER FARÀ GESPA DEL SERVEI D’ARREPLEGADA DEL FEM

La coalició alerta dels acomiadaments que podrien produir-se, de la falta de liquidesa econòmica i de mitjans tècnics

 
Compromís considera que “hi ha molta informació que des de l’oposició es deconeix en quant al procés de rescissió del contracte amb l’empresa FCC, encarregada de la neteja viària i de la recollida de residus sòlids urbans. Un servei que hui en la Comissió ha quedat clar que a partir de l’1 de gener de 2012 gestionarà de manera directa l’empresa municipal Gestión y Servicios Paterna (Gespa)”.

La regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, destaca que “si és Gespa qui va a donar el servei, primer caldrà que l’ajuntament pague el deute de nou milions que té amb FCC, a més dels interesos de demora del deute i del milió que també ha de pagar per a amortitzar la maquinària. Uns diners dels quals hui no s’ha parlat”. I afegeix que Gespa “necessitarà maquinària i certa infraestructura per tal d’emmagatzemar els vehicles i tot el material, aspecte que tampoc està clar”.

A més a més, “algo tan fonamental com demanar opinió al departament d’Intervenció no s’ha fet, sense que s’incloga cap informe de l’Interventor a l’expedient en este punt de la Comissió. Però sí que consta que quan Gespa assumisca el servei ha de tindre un 30% menys de despeses, la qual cosa ens porta a la conclusió que o Gespa no subroga al total dels 117 treballadors de FCC en Paterna o que els subroga i ha de desfer-se de personal propi, com ha estat fent. Però ningú diu res, ni en un sentit ni en l’altre”.

Gespa “sembla que és la salvació d’este ajuntament, quan només cal veure que abans de la seua existència la despesa en els capítols I i II del pressupost municipal sumava uns 37 milions d’euros, i a partir de la seua arribada, la suma dels dos capítols ronda els 50 milions”, explica la portaveu municipal Ripoll.

Per això, “des de Compromís demanem conéixer la veritat en un procés que s’ha dut amb molt d’oscurantisme i ocultant tota la informació, amb l’aplanadora de la majoria absoluta del Partit Popular de l’equip de govern”.

Retall: LEVANTE-EMV (23 novembre)

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA BIZ
EL PERIÓDICO DE AQUÍ

1 comentari:

Anònim ha dit...

haora los de la limpieza se cachondean de los conserjes burlandose porque los despiden y la limpieza yla basura empiezan para gespa en enero lo pude comprobar el 20 n en el colegio vicente mortes como se burlaban del conserje porque lo despiden y entran ellos pordata el de la limpieza es afiliado al pp podria dar su nombre y apellidos per o no vale la pena