Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 29 de novembre del 2011

EL PP APROVA ELS PRESSUPOSTOS 2012 EN COMISSIÓ SENSE TOTA LA INFORMACIÓ I FALTANT L’INFORME DE L’INTERVENTOR

La portaveu de Compromís acusa el regidor d’Hisenda d’improvisar

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, després d’assistir a la Comissió extraordinària de Gestió Municipal on es tractaven els pressupostos 2012, afirma que el regidor d’Hisenda, Manuel Palma, “continua improvisant sobre la marxa en la seua gestió i ara ens sorprén aprovant els pressupostos sense que a l’expedient estiga l’informe de l’interventor i que tampoc es trobe l’expedient sencer en la documentació que va al plenari de dimecres”.

La portaveu municipal de Compromís destaca que “no es pot convocar una comissió com esta, sense parlar d’allò que diu Intervenció sobre els pressupostos, ningunejant este departament i amb l’únic objectiu d’aprovar si o si aquestos pressupostos”.

Així, “el senyor Agustí i tot l’equip de govern consideren que poden saltar-se les recomanacions de l’Interventor, a l’oposició i l’opinió de la ciutadania, ell sabrà. Però des de Compromís considerem que este informe, on queda clar que els pressupostos de 2012 són ‘no executables’, amb uns ingressos ‘totalment insuficients’ per a atendre les despeses actuals, hauria de tindre la consideració que li correspon i que no es quedara només en negre sobre blanc”.

“No podem donar el vist i plau a esta acció del regidor d’Hisenda que empra l’aplanadora de la majoria absoluta del PP per tal d’aprovar, amb preses, uns comptes que prenen el pèl a tota la ciutadania de Paterna perquè generaran atur, són contra les famílies que necessiten de les inversions en polítiques socials que ara no estan i que pugen els impostos gravant més encara la vida en Paterna”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Retalls:
LEVANTE-EMV (29 novembre)
LAS PROVINCIAS (29 novembre)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Falta posar un "cuadret" on pose DEPLORABLE.....