Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 29 de novembre del 2011

EQUO PATERNA INSISTEIX EN LA NETEJA DE L'ABOCADOR DE LA LLOMA DE LES BOMBES


Fa dos mesos Compromís per Paterna va denunciar l'existència d'un abocador il·legal en el paratge conegut com la 'Lloma de les Bombes', antic camp de tir militar. En l'edició de hui del diari Levante-EMV, la formació ecologista torna a insistir en que es realitze la neteja d'aquesta àrea de Paterna.

Arran de la denúncia veïnal del lamentable estat de la Lloma de les Bombes, el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, va demanar explicacions a la regidora competent, Maria Villajos, qui li va dir que la neteja era competència dels militars. El regidor Ramón li recordà que el consistori també tenia la seua responsabilitat subsidiària. I de moment, pel que sembla, la Lloma de les Bombes continua plena d'escombreries i fem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero eso no lo denunciasteis vosotros hace mucho tiempo?.No está mal repetir, pero a veces o la gente no se entera o alguna prensa tampoco.( o tienen algún interés personal) PERO BUENO SI SIRVE PARA ALGO.
Por cierto quien es EQUO-PATERNA, la gente de Equo ¿tiene exclisivas?. Yo pensába que Equo era lo que era y no tenia "subtitulos"...¡cuanto protagonismo innecesario!

Anònim ha dit...

si quieres saber quien es equo Paterna pasate por el facebook http://www.facebook.com/pages/EQUO-PATERNA/232808613431223
o bien por la pagina web http://www.equopaterna.org/

DREW ha dit...

Yo, desde mi casa, veo también que comienza a ser una escombrera, el gran terreno situado entre Canal 9 y Sotolivar.