Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 22 de desembre del 2011

COMPROMÍS DEMANARÀ UN PACTE PRESSUPOSTARI PER EVITAR ‘IN EXTREMIS’ ELS ACOMIADAMENTS

La coalició està estudiant les possibles vies legals per a demanar la nul·litat del ple de desembre

Compromís, mentre continua enllestint les al·legacions als pressupostos de Paterna per a l’any 2012 que s’aprovaren inicialment al darrer ple, vol demanar a l’alcalde del municipi un “pacte pressupostari que, respectant els arguments que proposarem amb la nostra esmena a la totalitat dels comptes locals per al proper any, puga aconseguir ‘in extremis’ que les 27 persones que ja tenen un peu al carrer siguen readmeses als seus llocs de treball”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “volem mantindre una reunió amb Lorenzo Agustí per a tractar, a fons, la qüestió dels acomiadaments i l’alternativa viable que representa la proposta de Compromís per tal d’evitar-los”.

Així, els dos regidors de Compromís en Paterna han demanat una entrevista amb l’alcalde la propera setmana, “només falta que ens confirme dia i hora dins de la seua agenda municipal”, afegeix el regidor.

En este sentit, Ramón assenyala que “som de l’opinió que parlant les persones s’entenen, i que l’altre dia al ple això va ser del tot impossible, donat que l’ambient estava crispat i semblava que la consigna era que tot s’acabara mal i quan més prompte, millor”.

“Sempre ho hem dit, que moltes vegades les formes de l’equip de govern del Partit Popular no són les adequades, i més en l’últim ple malgrat ser el lloc precís on s’havia de tractar l’assumpte dels pressupostos i dels acomiadaments. Fins i tot, tal i com va desenvolupar-se la sessió plenària, la portaveu municipal de Compromís va demanar respecte entre els corporatius”.

D’altra banda, Juanma Ramón afirma que “des de Compromís també considerem que el ple del passat dimecres té aspectes que perfectament podrien fer que fóra declarat nul. Per aquesta raó, estem estudiant la possibilitat d’utilitzar alguna via legal i demanar la seua nul·litat per un tribunal”.
“Estem parlant que els drets que recull l’article 23 de la Constitució varen ser agredits, que no es va motivar la urgència dels punts de fora de l’ordre del dia, importantíssims per al futur més immediat de Paterna, i que dits punts no estaven dictaminats ni sotmesos a consulta de la comissió informativa respectiva. Tenim raons, sobre tot en la Relació de Llocs de Treball (RLT), per a declarar-la nul·la, perquè no s’han seguit els tràmits indicats”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Retall: LEVANTE-EMV (22 desembre)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ