Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 22 de desembre del 2011

JOAN BALDOVÍ "REPARTEIX " 12 € PER PAPERETA

Les paperetes per al sorteig de Nadal venudes per la coalició Compromís, que duen en l'anvers la fotografia del diputat nacional Joan Baldoví, han estat premiades hui amb dotze euros cadascuna


La coalició Compromís va aprofitar la campanya de les eleccions generals del passat 20 de novembre per a vendre paperetes amb el numero 1.707, que des de fa anys juga el Bloc, un dels partits integrants de la coalició. 

Les paperetes, venudes per tres euros, dels quals es jugaven 2'40 euros, duien en l'anvers la foto de l'aleshores cap de llista al Congrés, Joan Baldoví -qui va aconseguir l'acta el 20 de novembre-, sobre un fons amb la imatge del Congrés dels Diputats. Per l'inrevés, la papereta duu la fotografia de diversos dirigents de la coalició, com Enric Morera, Mònica Oltra, Joan Ribó, Consol Castillo i de nou Baldoví. 

El 1.707 és l'any de la batalla d'Almansa, en la qual els valencians van perdre els furs després que el rei Felipe V els derogara. Precisament, fa dos anys l'actual portaveu de la coalició en les Corts Valencianes, Enric Morera, va protagonitzar un ple del debat dels pressupostos autonòmics per oferir des de la tribuna paperetes d'aquell numero, que llavors duien el lema "302 anys després d'Almansa guanyarem nosaltres" amb la imatge de cap per avall de Felipe V. 

El numero 1.707 ha estat agraciat amb un premi de cinc euros per cada euro jugat, de manera que el posseïdor de cada papereta rebrà dotze euros.