Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 1 de desembre del 2011

COMPROMÍS DESMUNTA QUE EL NOU PGOU SIGA NECESSARI PERQUÈ VINGA LA INVERSIÓ AL MUNICIPI

La tinent d’alcalde de Territori, María Villajos, confirma que l’alcalde faltà a la veritat amb els mitjans i l’opinió pública en quant a que es modificava el PGOU per a permetre l’arribada d’inversions estratègiques

Compromís per Paterna, després de la sessió plenària de hui, ha demostrat davant de l'equip de govern i del públic assistent, que “no fa falta començar cap procés de modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de Paterna perquè vinguen els diners d’Eurofund Investments per a fer el centre comercial Puerto Ademuz, ja que tenim el decret del Consell sobre Actuacions Estratègiques per a agilitar tot el procés que suposarà una menor agressió al territori”.

Malgrat no estar d'acord totalment amb aquest decret de la Generalitat, “si que simplifica i acurta tots els tràmits perquè la inversió es materialitze ràpidament i amb ella els llocs de treball que es crearan suposadament arran de la construcció i explotació d'aquest projecte, que el PP ha venut davant tots els mitjans de comunicació”, han comentat des de la coalició.

El regidor de Compromís, Juanma Ramón, ha explicat que “fins al dia de hui tot el món tenia clar que els tràmits del PGOU estan ja iniciats i per aquesta raó la moció que hem presentat demanava la paralització dels tràmits iniciats amb l'estudi d'avaluació ambiental, efectuat per una empresa externa a l'ajuntament”.

Ramón ha subratllat que “l'arribada d’Ikea és una de les excuses que el Partit Popular plantejava per a iniciar la revisió del Pla General, però sembla ser que no és l'únic interès ”.

D’altra banda, Compromís ha ratificat el seu interès per l'ocupació que es podria crear “sempre que es complisca amb la legislació mediambiental i que fiscalitzarem amb lupa”.

“Avui li hem donat opció al PP fins i tot per a agilitar allò que ells venen com la solució a l'atur en Paterna i ho han votat en contra. La qual cosa ens demostra que poden tenir altre tipus d'interessos”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Recolzament als treballadors i denúncia del caos en el govern
Des de Compromís “mantenim el nostre suport als treballadors i treballadores del consistori, entenent que gràcies a la seua pressió l'equip del govern hui ha retirat els pressupostos del ple. Però malgrat aquesta xicoteta cessió, tot està per decidir”, ha afirmat la portaveu municipal Loles Ripoll. “Un ajuntament governat per les consultores externes i el caos organitzatiu no pot donar un bon servei a la ciutadania”.

Publicacions digitals: