Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 2 de desembre del 2011

EL PP DE PATERNA CENSURA EL DRET DE PROTESTA DE L'OPOSICIÓ

Compromís, PSOE-PSPV i EUPV indignats davant les amenaces de sanció de la regidora Inmaculada Rodríguez


Els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Paterna mostren la seua sorpresa davant l'escrit rebut per part de la regidora de Seguretat i Policia Local, Inmaculada Rodríguez, instant a la retirada de la pancarta que van col·locar dimecres en la balconada dels seus respectius despatxos amb el missatge “ES VEN: RAZON PP”, en protesta a les retallades del govern d'Agustí.

En l'escrit rebut, la regidora del PP no dubta instar als diferents grups a retirar la pancarta en el termini màxim d'una hora, advertint-los de sanció en cas de no retirar-la, a més de repercutir el cost de la retirada als grups de l'oposició si es cap a a càrrec dels serveis municipals. 

Una maniobra que entenem com un bast intent de censurar la labor d'oposició, més quan no s'ha rebut cap advertiment verbal per part de cap component de l'equip de govern del PP. 

Una vegada més les formes del PP tornen a fallar, traient la seua cara més autoritària. Encara no coneixem la veu de la Sra. Rodríguez en el ple i ni tan sols davant casos com aquests dóna la cara davant els grups de l'oposició, limitant-se simplement a enviar un escrit de mans de la policia local. 

Retall: LEVANTE-EMV (2 desembre)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
EL PUNT 
PATERNA AHORA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pues lo siguiente es que los desalojen del pleno LA ORDENANZA DICE ALGO SOBRE LA OCUPACION DE LUGARES PÚBLICOS?