Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 23 de desembre del 2011

COMPROMÍS EXIGEIX A AGUSTÍ QUE PARALITZE EL PROCÉS DE MODIFICACIÓ DEL PGOU

La coalició recorda que en novembre va demostrar la fictícia necessitat d’aquesta modificació per a construir el centre comercial



Després de llegir en la premsa que l’alcalde de Paterna espera que el centre comercial que ha de vindre de la mà d’Eurofund Investments siga un dels primers projectes aprovats pel Consell, dins del decret autonòmic sobre actuacions estratègiques, Compromís manifesta la seua “sorpresa, perquè tan lluny com en novembre el nostre grup municipal va desmuntar-li la paraeta al PP amb la moció que presentarem exigint la paralització del procés de modificació del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU). Demostrarem amb arguments que la necessitat plantejada pel PP era del tot fictícia i insostenible. I ara resulta que Lorenzo Agustí s’ha assabentat de tots els avantatges del decret i recula”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “este canvi d’opinió també l’atribuïm a la improvisació que últimament és constant en el funcionament de l’ajuntament. Si des d’un principi l’equip de govern del PP haguera parat atenció a la nostra moció, duta al ple de novembre, ara no hauriem d’estar llegint declaracions que van en un sentit ben contrari al del passat mes”.

Ja que el projecte es podrà realitzar sense modificar el PGOU, Compromís exigeix a l'alcalde que “paralitze els tràmits per a modificar el pla general vigent, perquè la proposta del PP és absolutament inacceptable, ja que suposaria unes agressions ambientals sense precedents amb la requalificació de tot el terreny rústic que actualment hi ha al municipi per a fer vivendes que no sabem qui compraria”.

D’altra banda, Juanma Ramón afirma que “Compromís no està d'acord amb aquest decret de la Generalitat, però som conscients que simplifica i acurta tots els tràmits perquè la inversió es puga materialitzar. En la situació d'atur actual, Compromís no ens podem oposar al projecte però sí que veiem amb bastant escepticisme que puga crear tants llocs de treball com planteja l'alcalde, en un moment de desacceleració econòmica i de parada del consum”.

“En tot cas, per a que este projecte no tinga repercussions negatives en el comerç de Paterna, Compromís exigirem un pla ambiciós de suport al comerç local de Paterna”, afegeix Ramón.

“Compromís ja volgué agilitar tot el procés d’implantació d’aquest centre comercial amb la seua proposta d’aplicar el decret de la Generalitat, però en novembre primaven més els compromissos locals del PP que les directrius del govern autonòmic, també del PP”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ