Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 12 de desembre del 2011

COMPROMÍS EXIGEIX UN LLISTAT DE LES VIVENDES QUE SUMPA HA DE REHABILITAR

La coalició rep queixes veïnals sobre les destrosses que alguns desconeguts fan en aquestos habitatges

Compromís, davant la inoperància del conseller delegat de la Societat Urbanística Municipal de Paterna (Sumpa), Ignacio Gabarda, qui també és regidor del Partit Popular a l’ajuntament, ha demanat este matí per registre d’entrada un llistat de totes les vivendes que l’empresa urbanística del municipi té per a rehabilitar i concedir a famílies en situacions precàries, “ja que a data de hui seguim sense tindre informació concreta i real”.

“Exigim saber el numero exacte de vivendes que encara estan per a rehabilitar, ja que, des de la última vegada que li ho preguntarem al senyor Gabarda en el ple d’octubre, no tenim encara una resposta”, afirmen des de la coalició.

A més a més, “pel despatx del nostre grup municipal han passat alguns veïns que ens han explicat que podria haver algun tipus d’interés en les vivendes que Sumpa ha de rehabilitar, ja que han patit destrosses després de quedar-se sense inquilins. Unes destrosses que, com ens han comentat els veïns, han estat fetes per desconeguts”, afirma el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Davant esta informació rebuda per Compromís, “hem arribat al límit i no podem admetre la callada per resposta del Partit Popular. Ja no anem a deixar que passe més temps sense exigir que ens donen les dades vertaderes. I per aquesta raó demanem un llistat oficial de les vivendes municipals que ha de rehabilitar Sumpa, amb l’adreça inclosa, i l’estat en el qual es troba cada una: lliurada o no lliurada, i saber si està rehabilitada, en procés de rehabilitació o pendent de rehabiltar”, explica Juanma Ramón.

“I també sol·licitem conéixer quantes persones estan en vivendes rehabilitades per Sumpa i quantes hi ha en espera. Saber que fins i tot xiquets i persones malaltes dormen sense sostre i que ningú fa res per canviar la seua situació ens fa preguntar-nos per la qualitat moral de les persones del Partit Popular que governen Paterna. Qualsevol administració mínimament sensible no consentiria aquesta situació, permentent que prou famílies visquen al carrer mentres hi ha vivendes de propietat municipal desocupades”.

“Potser la regidora de Seguretat, Inmaculada Rodríguez, també hauria de donar alguna explicació sobre les actuacions policials que es fan als desnonaments pressumptament sense ordre judicial, tal i com afirmen els veïns, i l’alcalde i els seus regidors del PP haurien de donar la cara per la desídia que mostren dia a dia”, conclou Ramón.


Publicacions digitals:
EL PUNT
EL PERIÓDICO DE AQUÍ
HORTANOTICIAS