Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 16 de desembre del 2011

COMPROMÍS TORNA A DEMANAR LA DIMISSIÓ DE GIMÉNEZ PER INEPTE

La coalició desconfia “d’un regidor de Personal, una tinent d’alcalde i del mateix alcalde” que, en menys de 12 hores, canvien la decisió d’acomiadar al tècnic d’Educació

Compromís insisteix “en demanar la dimissió del regidor de Personal de l’ajuntament de Paterna, Jesús Giménez, per la seua ineptitud en el càrrec del qual és responsable. Un regidor de Personal que no sap ben bé els tècnics que està obligat a tindre per llei en el consistori, segons el departament i el numero d’habitants, i que ha estat a punt de deixar en el carrer al d’Educació, no ha de continuar al capdavant de l’àrea que hui per hui té encomanada”.

La coalició, que ja va demanar en estiu la dimissió de Giménez per la seua manera d’afrontar els acomiadaments en l’ajuntament, “a més d’instaurar el trist concepte de Mesa de ‘No Negociació’”, explica que “una població com la de Paterna, amb més de 50.000 habitants està obligada a que hi haja un tècnic d’Educació, tal i com s’arreplega per llei”.

En este sentit, la portaveu municipal de Compromís, Loles Ripoll, també es pregunta “com pot ser que arribem a l’extrem que la persona afectada, el tècnic d’Educació, s’entere en el ple i després de la intervenció de Compromís, que finalment no serà acomiadada. És tot un seguit de despropòsits, que comencen amb una junta de portaveus on ens enterem que el PP fa una esmena als seus propis pressupostos, un ple ordinari que es despatxa en un tres i no res, i uns punts fora de l’ordre del dia ordenats al tun-tun on abans d’uns pressupostos es parla primer d’acomiadaments”.

Ripoll afegeix que “al document que ens donen a la junta de portaveus textualment diu que l’esmena se produce como consecuencia de la necesidad de mantener el puesto de Técnico de Educación” por considerarse para esta Corporación, a la vista de los documentos e informes emitidos, no prescindibles, dada la obligación y necesidad de participar en la programación de la enseñanza (…). I ara es donen compte d’això? El Partit Popular acomiada conserges mentres té oberta l’Escola de la Demagògia, raó per la qual no ens podem fiar d’un regidor de Personal, una tinent d’alcalde i d’un alcalde que en menys de 12 hores reculen en les seues decisions i menyspreen a les persones”.

Compromís, que va presentar al ple una esmena a la totalitat dels comptes municipals de 2012 i que suposava un pressupost viable, també es sent menyspreat per l’actitud de l’equip de govern i de l’alcalde que el dirigeix. Ara, sí, presentarem les al·legacions però és quedar-se igual perquè el PP juga amb la seua majoria absoluta. Així i tot, sabem que a Lorenzo Agustí no li va vindre massa bé que Compromís presentara la seua esmena”, conclou Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE-EMV (16 desembre)

Publicacions digitals:
EL PUNT
PATERNA BIZ